Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnek kozelebb kerulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnek kozelebb kerulni hozza esetleg jarni vele?

Figyelt kérdés
Van egy srac a sulivan. Nagyon helyes szerintem es mar talalkoztunk egy animos taborban. Akkor nagyon jo baratok lettunk. Na akkor megtetszett. A suliban eszrevett de nem koszont mert o egy evvel felettem van. De ma szemeztunk. Egyszer mosolyogva nezett (a kedves mosolyrol beszelek) en meg visszamosolyogtam. Hogyan jojjrk ossze vele? Hogyan tudom elerni hogy belem szeressen? Az egyetlen akadaj h nem mehetek oda hozza nyiltan beszelni, mert o egy evvel feletteb van es az egy kicsit ciki lenne. Hogyan tovabb???
2011. szept. 5. 19:36
1 2
 11/20 kicker ***** válasza:
Na akkor az elején,hogy 1 évvel feletted van ez nem kizáró ok és nem ciki,bár tudnám mitől lehetne az szóval ezzel ne foglalkozz.Itt a fontosabb hogy észrevegyen,de ha jól gondolom még piszok fiatal vagy így ezért sem lesz könnyű dolgod.Jól elvoltatok?ez rendben van,érez valamit irántad?talán,lehet köztetek valami?talán.Hogy megtud közeledned kell felé,keresd meg vagy ilyenkor akár levélben is egészen biztos Ő is félénk típus itt a jeget kell megtörni.Legyetek együtt,mutasd magad hogy a földön vagy és egy csöpp érdeklődést is vigyél bele.
2011. szept. 5. 19:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Nah ez fááájt xD Mi ez az 1 évvel fölöttem jár és már szent dolog? Találj már egy jó alkalmat és szólítsd meg. Különben is nem úgy volt, hogy összehaverkodtatok. Egy táborba kötöttetek ki, fix lenne közös téma.
2011. szept. 5. 19:49
 13/20 A kérdező kommentje:
A 13 es fel nagyon fiatalnak szamit? Szted mennyi az idealis kor? Erre tobb valasz is johet >.<
2011. szept. 5. 19:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Így már értem mi ez a parázás az 1 évvel kapcsolatban. Amúgy ha tetszik, tetszik nincs mit tenni küzdeni kell azért hogy összejöjjetek, mindegy hány éves vagy. Az az 1 év nem sok csak menny oda hozzá :)
2011. szept. 5. 19:56
 15/20 A kérdező kommentje:
19:56 koszi ;) ezvolt a legjobb
2011. szept. 5. 20:15
 16/20 anonim válasza:

Nahát mit ne mondjak, én is teljesen megértem, min mész most keresztül:D Kicsit idősebb vagyok nálad (16) de ugyanez a gondom... még én se nagyon tudom, mit tegyek, de neked talán 1 picit jobb, mert ez a tábor dolog azért elég jó, mert jó kiindulópont lehet, bármikor is mész oda hozzá:D

Remek téma, pl megkérdezheted, h tudja e h jövőre is lesz e meg hogy ő jön e meg ilyenek...

nah, sok bátorságot:DDD

2011. szept. 5. 20:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Koszi ^^ azert neked is sok sikert ;)
2011. szept. 5. 20:52
 18/20 anonim válasza:
Köszi:)
2011. szept. 5. 21:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Erre nincs ideális kor. Lelkileg mindenki más máshogy fejlődik. Pl.:13 éves is lehet annyirra érett lelkileg, mint egy 18 éves. :D Ami a pasit illeti: van témád, van fegyvered, tudod mit kéne csinálni, mással ne tőrődj, ha tetszik akk start. Sok sikert! ;)
2011. szept. 25. 09:44
 20/20 A kérdező kommentje:
Koszi :))
2011. szept. 25. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!