Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíván még engem? Vagy elmúlt a szerelem?
Ne haragudj, hogy ezt mondom de 15 évesként én kicsit nagynak tartom a korkülönbséget! Jól mondta az előttem szóló Te még csak egy kislány vagy. Ha nem tudsz érett, felnőtt nőként gondolkozni ami egy 22 éves férfi szintjének megfelel akkor mit keresel mellette? Jah és gondolkozni nem tudsz érett nőként de szexelni már igen mert ahhoz elég érettnek tartod magad? Le lehet pontozni de én ezt nem tartom normális dolognak. Nem tudom, hogy egy 15 éves hogy szorulhat rá gyakrabban a szexre amikor jóformán még gyerek és inkább még a diákszerelmekre kellene koncentrálnia nem pedig a szexuális életre. Még azzal sem lehet ezt indokolni (szerintem) hogy szereted és imádod. Mert szex nélkül is lehet szerelmesnek lenni, lehet párkapcsolatban élni 15 évesen még ez a normális!
De ahogy gondolod. Én ezt nem tudom díjazni!
Lepontozhatsz a válaszomért nyugodtan de ha már itt voltam elmondtam a véleményem ..
De amúgy mértne koncentrálhatna egy 15 éves a sexre? :o
Vannak nők akik 25 éves korukban is lelkileg gyerekek :) ők is csinálják...Persze, persze ők testileg "érettebbek", de testileg én is elég érettnek érzem magam hozzá ^^ és mivel nem lett semmibajom tőle valószinüleg az is vagyok. :)
Előző vagyok. Ha igazán szeret akkor figyelembe veszi, hogy Te még csak 15 éves vagy és vár addig amíg elég érett nem leszel arra, hogy szexuális életet is éljetek! De ha már ittvagyok a tanácsom az, hogy most ne közeledj felé szexuális téren várd ki, hogy Ő közeledjen! Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy kiderítsd hogy kíván -e még Téged! Figyelj oda közben arra, hogy mit látsz rajta, hogy élvezi -e Veled vagy, hogy hogyan viselkedik Veled a hétköznapokban! Ebből azt is megtudhatod, hogy szeret -e még.
Lehet, hogy mégis van benned már némi érettség mert más 15 éves már régen lehordott volna mindennek és lepontozott volna az előző válaszomért és elküldött volna melegebb éghajlatra egy olyan indoklással, hogy ez az ő élete és had döntse el ő és ne szóljak bele és márpedig ő tudja, hogy mi a jó neki! :)
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!