Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lányoknak! Egy bizonytalan, kiábrándult fiú vagyok. Meleg vagyok? Ha nem, hogyan lehetnék az? Vagy mit csináljak?
Kicsit hülye kérdés elsőre, de kérlek próbáljátok megérteni!
Az a helyzet, hogy kb egy éve teljesen kiábrándultam a lányokból, és úgy vettem észre hogy a fiúk közt sokkal több a rendes srác, ezért szeretnék valahogy jobban vonzódni hozzájuk.
Szóval az a baj hogy még testileg a lányok vonzanak valamennyire, de lelkileg inkább a kifinomultabb fiúk.
Egész életemben azt szerettem volna, hogy egy lány szeressen, de mindig csak csalódtam, ezért sosem volt kapcsolatom. Nem vagyok elég vagány és rámenős hozzá, szóval a tipikus kedves lúzer vagyok, aki mindig csak barátnak jó, nem vagyok egy macsó bunkó aki a buta lányoknak bejön. Jó tudom az okos lányok is felszínesek, meg a fiúk közt is vannak olyanok, de úgy érzem a fiúk közt még van esélyem.
Szóval valahogy meg kellene tanulnom azt hogy egy férfit testileg is vonzónak tartsak, mert még mindig túlságosan a lányokhoz vonzódok, de az eszem meg tudja hogy úgyse lesz már normális kapcsolatom velük, mert túl magasak az elvárásaim vagy a lányok túl buták, egyszerűek, igénytelenek, stb, és én már beleuntam, lényeg hogy úgyse leszek már boldog velük.
Szóval van valaki aki eleinte hetero volt és rájött valahogy hogy a fiúkat is szereti vagy áttért rájuk? Lehetséges ez? Hogyan csináljam?
Azt meg ne mondjátok hogy a lányok mégis milyen jók, mert találkoztam már eléggel életemben, hogy kiismerjem őket és kiábránduljak, szóval azt már nem szeretném.
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat, a kötekedéstől kíméljenek az agresszorok.
Előző vagyok, csak megnyomtam azt a hülye gombot, és befejezetlenül küldte el a válaszomat.
Szóval igen, egyre több a nyámnyila plázacica, és ez engem is zavar. Megértem, hogy elfordultál a nőktől, mert manapság tényleg egyre kevesebb a normális lány, de ez nem jelenti azt, hogy kivétel nélkül mindegyik hülye. Én azt mondom, várj türelmesen, és figyeld magad! Sokat változhat még az érdeklődésed. Aztán ki tudja, talán egy nap megtalál majd téged is a szerelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!