Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Elvesztettem a legjobb barátnőmet, és a pasimat is! Bővebben lent!
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. A volt barátommal első óta jártunk. Most ötödikesek vagyunk. Júniusban szakítottunk, tulajdonképpen közös megegyezés alapján...én mondtam neki hogy nem érzek már szerelmet iránta, csak megszokást...legalábbis akkor így éreztem. Ő meg tudom hogy még szeretett, de elfogadta, így közös megegyezéssel szakítottunk. A legjobb barátnőm tőlünk 60 km-re lakott. Idén költöztek le ide a családjával, és a mi sulinkban kezdte az utolsó évét. Mivel távolság volt köztünk, nem találkozott soha a barátommal. Igazából bármikor meséltem neki róla, azt éreztem hogy nem érdekli, ezért nem gyakran fárasztottam vele. Csütörtök óta tart a suli...és a legjobb barátnőmnek persze hogy pont az én volt pasimat kellett kiszúrnia, elsőre. Egész nap együtt voltak, segítette a suliban kiigazodni meg minden. Amikor meg mondtam neki, hogy mi van, akkor annyit mondott hogy jajj bocsánat, nem tudtam. Azt hittem hogy akkor majd onnantól hagyja a fenébe. Másnap is az egész napot együtt töltötték, délután meg láttam őket a városban. Tegnap a plázában. Telefonon beszéltünk délelőtt, és elmondtam neki hogy ez nekem mennyire fáj, meg miegymás, és közölte velem, hogy ne az ő magánéletével legyek elfoglalva, meg hogy engem miért zavar hogy ő boldog...(hát nem tudom, lehet nem hallotta meg amit mondtam...?)És hogyha én ilyen vagyok, akkor ne is keressük egymást többet. Nagyjából így zárta a sorait.Fáj a volt barátomat vele látni(igazából szerintem mindegy lenne kivel, nem kimondottan vele, csak rossz másik lánnyal látni), mert tudom hogy én akartam véget vetni ennek az egésznek, és lehet hogy azért ilyen rossz most nekem mert még mindig szeretem...vagy nem tudom. És a legrosszabb, hogy csomóan odajöttek suliban megkérdezni, hogy jajj na mi van veletek, meg ki az a másik lány mesélj mi történt...egyszer elviselhető, de ha még a tanárok is ezzel jönnek már nem az...nem tudom mit csináljak, visszacsinálni gondolom már nem tudom ezt. Amúgy a volt barátommal minden nap beszélünk, rámír, sms-t ír vagy felhív, de még egyszer sem említette meg a barátnőmet. Nem tudom mit csináljak...most elveszítettem egy lendülettel a legjobb barátnőmet is...lenne ebből kiút? Előre is köszönöm!2011. szept. 4. 16:22
11/16 anonim válasza:
Mindig beszéltek sms-t ír meg hív... akkor még téged Szeret...am ha szakítasz vkivel utána mindig rossz más csajjal látni.. egyik barátnőm jár exemel.. kicsit szar volt de aztán már nem érdekelt XD nekem nem kellet vissza és most sokkal jobb van ^^ plusz barátnőm exe volt előbb XD így ismertem meg a csajt XD
12/16 anonim válasza:
Én soha nem hajtanék rá a legjobb barátnőm exére és ez kölcsönös. A fiúnak pedig mondd el az érzéseidet.
13/16 anonim válasza:
Szinte ugyanilyen helyzetbe kerültem úgy egy évvel ezelött,azzal a különbséggel h velem a fiu szakított.
Nagyon nehéz lehet most neked,ez se az exed se a barátnőd részéről nm fer.
Én mindkét féllel megszakítottam a kapcsolatot és rossz volt.De próbálj új barátokat keresni, ne légy egyedül, ne lássák h szenvedj.
Erősnek kell lenned, nagyon sajnállak mert ponosan tudom h ez milyen érzés:S
15/16 Csengii válasza:
A legelsőnek igaza van. Nem szereted,de birtokolni akarod. Szerelem nélkül vagy féltékeny.Te vetettél ennek véget,számolnod kell a következményekkel. Így jártál. Edd meg amit főztél.!!Ebben csakis te vagy a hibás. Ezzel NE az LB-det okold. Akkor tehetnéd ha úgy 'kavarnának' ha közben járnátok. De így NEM
16/16 Csengii válasza:
Ja,és ha még szeret,akkor kérdezd meg hogy nem-e lehetne újra.Mert megváltoztak az érzéseid vagy valami ilyesmi...
Ha azt mondja hogy nem akkor engedd el.Ha meg igent akkor Happy end a vége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!