Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belémszeretet a legjobb barátom. Elvesztettem őt?
Szia! Én hasonlóan jártam, csak én szerettem bele a volt osztálytársnőmbe, nagyon jó barátok vagyunk/voltunk, októberbe mondtam el neki hogy mit érzek iránta és nekem is azt mondta a lány hogy csak mint barát tud tekinteni rám... próbálkoztam már mindennel hogy csak mint barátra tekintsek rá, de nem nagyon jött össze, még mindig nagyon szerelmes vagyok.
Szerintem idő kell neki, talán kitudja heverni a csalódást, mást nem nagyon tudtok tenni ha így van tényleg és nem szereted. Az már túlzás hogy nem áll veled szóba, én is beszéltem azóta a lánnyal sokat, hiába kosarazott ki.
Remélem sikerül "újrakovácsolni" a barátságotoka, sok sikert! :)
Ugye ti sem hiszitek el, hogy egy 21 éves lány és fiú között a barátság teljesen önzetlen? Főleg a fiú részéről.
Ha barátok vagytok, és szimpatikus neked, miért ne lehetne járni egy kicsit, szexelni ameddig jól esik. Ezt nem értettem soha.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!