Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele vagy ne? L

Figyelt kérdés
A problémám a következő: párommal majd' egy éve vagyunk együtt. Imádom őt, de mégis sokat veszekszünk, kezdődött a féltékenységi jelenetekkel (őrészéről), aztán szép lassan azt vettem észre, hogy múlik a szerelme (aminek hangot is adott,hogy ő már nem érez úgy mint az elején,szimplán csak szeret), a napokban pedig azt közölte, hogy visszatért a "vadászösztöne" (amivel beleültette a fülembe, hogy megfog csalni), de közben olyanokat mond, hogy szeret engem, és rossz lenne nélkülem. Nem tudom mi tévő legyek, hiszen sokszor mondja, hogy idegesítem, de azt is mondja, hogy szeret.
2011. szept. 4. 09:16
 1/5 Smartguy86 ***** válasza:
Csak nem akar egyedül lenni (szex nélkül), amíg talál valaki mást. Ha maradt még becsületed, akkor előbb szakítasz vele...
2011. szept. 4. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
XD
2011. szept. 4. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: szeretlek! Leszopsz? Nem? Na ugye. Akkor a pasidnak miért elég csak ennyit mondania, miközben alighanem félrekúr? Legyen eszed...
2011. szept. 4. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak "fenyeget"! Nézd amelyik pasi meg akarja csalni a barátnőjét az nem ülteti bele a bogarat a fülébe készakarva felhívni a figyelmet rá hogy na most megcsallak. Gondolkozz! A szavak mögé is kell nézni néha. Különben is amelyik kutya ugat az nem harap!
2011. szept. 4. 10:39
 5/5 anonim válasza:
valoszinü, hogy kételyei vannak afelől, te mennyire szereted, és azt teszteli, mit érzel iránta. hogy zavarnak-e azok a dolgok, amiket mond, esetleg féltékenyebb leszel, vagy zavar-e, ha azt mondja, kevésbé szeret. ha meg akarna csalni, ahogy előbb is irták, csak megcsalna szó nélkül. nem erről van szo sztem.
2011. szept. 4. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!