Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
JÓl érzem és látom hogy kihasznált ez a férfi?
Figyelt kérdés
Leírom röviden.Sokáig udvarolt nekem,én beadtam a derekam,azt hittem szép és jó lesz minden,de kiderült hogy mégsem.Egyik napról a másikra eltünt,nem keres.Én sem keresem őt,nem méltatom arra sem hogy írjak neki pedig megtenném hogy ezt miért tette?Mit tegyek ebben a helyzetben azon kívül hogy elfelejtsem?Van jogom kérőre vonni hogy miért tűnt el szó nélkül?2011. szept. 3. 14:02
11/18 A kérdező kommentje:
De alig akart velem kommunikálni.UGy csinált mintha került volna.Szerintem be sokalt a semmiből.
2011. szept. 3. 14:22
12/18 Darcy01 válasza:
Először azt mondtam volna, hogy hagyd a fenébe. De olvastam, hogy egy évig tartott. Az azért elég sok idő.
Én is megpróbálnám kérdőre vonni.
13/18 A kérdező kommentje:
Sokat nem voltunk együtt,mert van köztünk távolság(km).
2011. szept. 3. 14:24
14/18 anonim válasza:
Nem kihasználás legfeljebb szemét dolog lehet ez valamiféle bosszú mert sokáig udvarolt és nehezen adtad be a derekad.
16/18 anonim válasza:
nem tudom, mert ha eddig is heteken keresztül nem találkoztatok, és gondolom akkor nem is nagyon telefonálgatott, csak mondjuk heti 1-2szer, akkor nyilván nem vette úgy hogy kapcsolatotok van, csak laza valami. Ezt meg eltűnéssel szokták lezárni a pasik. Nem keres, mert eddig is akkor keresett ha éppen találkozni akart. hát most nem akar ezért nem keres.
Ehhez ismerni kéne az egész egy évet.
Ettől függetlenül ha tényleg szorosabb kapcsolat volt, és egy év után úgy oldja meg hogy csak lelép, az tényleg bunkó dolog.
17/18 anonim válasza:
Én a helyedben megkeresném, vagy ha nagyon messze van, akkor írnek vagy felhívnám. Azért 1 év nem kis idő. Mondja meg mi baja, hogy tudd mi a helyzet és te is tudj tovább lépni, de lehet csak egy jó beszélgetés kell és minden megoldódik. Sok sikert!
18/18 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle.
De nem lehet, hogy bajban van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!