Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon passzív az ágyban. Csak kiterül mint egy hulla, csak fekszik és várja, hogy megdolgozzam. Ehhez hozzájön még, hogy annyira lusta, hogy alig akar szex közben más pózokat kipróbálni. Vélemény?
Azért ilyenért nem dobnám ki. Végül is nem minden a szexről szól egy kapcsolatban. Meg szeretem is.
Márpedig a szex az egyik alappillére egy kapcsolatnak és egy idő után szörnyen kiábrándító lesz, ha nem vagytok összehangolódva szexuálisan és nem fedik egymást az igények! Homokba dughatod a fejed, de attól még a probléma ott lesz. Egyébként nekem ugyanez volt, csak nálunk a volt barátom csinálta kb. ugyanazt mint a barátnőd. Feküdt mint egy darab fa és várta, hogy én rámásszak. Már szakítottunk és utólag értékelve az exem ágybeli passzivitása egy igen nagy fogyatéka volt a kapcsolatnak.
Hát nem vettétek észre hogy csak viccelt a két utolsó kommentél a kérdező? ;)
Amúgy van lány aki szeret egy darab fa lenni. Ha ő nem ilyen, lehet hogy csak a szexel fog meg téged, és neki egész más igényei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!