Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex az exszel? Vélemény?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex az exszel? Vélemény? Ellene, mellette? Lehet, nem lehet?

Figyelt kérdés
Nem egymás miatt szakítottunk. A körülmények hozták sajnos:( Én szeretem, valami még benne is maradthatott. "megéri" lefeküdni az exszel? Milyen előnye, hátránya van az ilyen dolognak? Ráadásul együtt alvást is akar. nem tudom...jó ötlet-e... az nem okoz azért némi kötődést a felek között még igy is?
2009. ápr. 5. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel már járhatnátok is...
2009. ápr. 5. 09:39
 2/7 anonim válasza:
78%

nem is egyszer volt..s szerintem nem jó.

vagyis arra a pár alkalomra talán de csak addig!

Elöbb utobb az egyik félnek lesz valaki..vagy a másiknak vagy a 2. lehetőség valaki bedobja ezt hogy:ez igy erkölcstelen stb..szóval nem ajánlom..

meg az már csak "ex" már akkor sem ugyanolyan a sex vele mint azelött felejtsd el;)

2009. ápr. 5. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha még szeretitek egymást, akkor lehet újrakezdés is akár... és hátha jobb lesz, mint valaha volt, ne hallgass senkire, csak az érzéseidre, azok jobban tudják mindenki másnál.
2009. ápr. 5. 10:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Pár napja válaszoltam ugyanerre a kérdésre...
2009. ápr. 5. 10:47
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2009. ápr. 5. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer feküdtem le az exemmel. Amíg együtt voltunk, szuper volt a szex. De a szakítás után már nem volt jó, pedig akartam, és mégis szinte fájt a dolog, nagyon nagy csalódás volt, és utána megbántam. DE: van olyan ember, akinek bejött! A szex mindig okoz érzelmi kötődést! Ha ennyire erősek még az érzelmek, akkor rajta!
2009. ápr. 5. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Megbántam. Érzelem nélkül (részéről) nem tudtam orgazmust elérni. Ő meg hamar elsült, mert 2 hónappal korábban voltunk együtt utoljára. Rossz volt, hogy az érzelmek már egyoldalúak voltak :(
2009. ápr. 5. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!