Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy elmult a szerelem, ha kozben baratok akartok maradni?
Hááát én forditott esetben voltam!Két évig voltunk a legjobb barátok egy sráccal,nagyon ragaszkodtunk egymáshoz!de ő szerelmes volt belém nagyon....
Én meg sajnáltam de megmondtam neki ,hogy csak barátként tudok rá gondolni,nem tudnék szerelmes lenni belé!nagyon is éreztem!!!!
Ez fájt neki,többször megbeszéltük mi is ,hogy akkor vége ..ennyi ...jobb ha megszakitjuk a barátságot mert ez neki igy fáj!
Aztán sose birtuk egymás nélkül pár hétnél tovább annyira hiányzott a másik !
ez igy ment 2évig...neki ezalatt más is volt de sose tudott elfelejteni!
és 2 év után minden megváltozott!lassan lassan beleszerettem!Komoly őszinte mély szerelemmel!Pedig elötte el se tudtam képzelni,hogy szerelmes leszek belé!Mostmár tökéletesen boldogok vagyunk egy jó ideje! legjobb barátok +nagyon nagyon szerelmesek!
Nálatok biztos ,hogy nincs remény,hogy egyszer lesz vmi ??
mert ha van esély rá,akkor érdemes mellette maradnod szerintem!csak amellett próbáld meg élni az életed..lehet jön az utadba valaki és beleszeretsz...
És Ő hogy érez?neki nem hiányzol?beszéltél azóta vele?
l/18
Koszi a gyors valaszt! :) Wooow gratulalok nektek, ez tok jo hogy igy osszejott, remelem sokaig tart meg :)
Igazabol ez ugy volt velunk h eloszor neki jottem en be, aztan forditva, aztan nemregiben ugy erezte hogy mintha megis megint neki is en (tudja mit erzek iranta). De en nem birtam a bizonytalansagot meg a hulye helyzetet, es inkabb ugy dontottem nem varok tovabb, csak hat megis szeretem, en se erzem ugy hogy sokaig birnam nelkule meg... o elfogadta, megertette hogy szuneteltetni akarok minden kapcsolatot vele, es sztem ot ismerve be fogja tartani azt hogy nem keres amig en nem keresem ot :( Az zavar hogy nem tudom mikor tehetnem ezt meg 'biztonsagosan' :((( Nem tudom lenne-e kesobb valami sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!