Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok sms-ben? Az a baj, hogy ha személyesen találkozunk akkor mindig elkezd csókolgatni stb és mindig szex a vége. Aztán megbocsátok és ő meg újra csak ígérget.
Igazából én sem helyeslem az sms-es szakításokat, de van, hogy az ember az eszével tudja, hogy mit kéne tennie, de adott helyzetben képtelen helyesen dönteni. Ha úgy érzed tényleg leakarod zárni ezt a kapcsolatot megírhatod sms-ben is, de úgyis az lesz a vége, hogy menj át és beszéljétek meg. Akkor meg úgyse tudsz nemet mondani. A végső megoldás úgyis az lesz, hogy személyesen kell elküldened.
Amúgy ismerős a szitu, 2-3 éve ugyan benne a helyzetben voltam. 40-es pasi, tipikus agglegény, én meg a kis "fiatal" szerelmes liba, aki mindent elnézett és elhitt neki. Az eszemmel hiába tudtam, hogy nincs értelme annak a kapcsolatnak (vagy melózott ő is, vagy csak ült otthon egyedül és ami a lebosszantóbb volt ivott) képtelen voltam elküldeni. A 3. szakításunk lett végleges, amit csak mailben voltam képes megírni neki. Miután ezt lebeszéltük minden elérhetőségét töröltem, nehogy megkeressem. Fél év után még ő keresett, nagy nehezen elküldtem. Azóta lassan két év eltelt, de néha még mindig hiányzik :(
Nekem ilyesmi volt ez egyik unokatesómmal, nem tudott szakítani, mindig ugyanoda jutottak. Így végül drasztikus megoldáshoz folyamodott: Mikor a pasi elment hozzá és ígérgetett megint, akkor kinyitotta az ajtót, hogy menjen. Az meg ígérgetett, erre unokatesóm elkezdett kiabálni, hogy nem érted meg, hogy nem vagyok már boldog veled?! Menjél!
Akkor tényleg szakítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!