Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig várjak?
"de nagyon-nagyon szeretem...mindennél jobban és úgy veszem észre hogy ő is...:)"
Tényleg nem rosszból írom, úgyhogy ne sértődj meg, de az első héten még mindenki így érez, szóval most még nem jelent semmit. Én azért még várnék.
Szerintem ha nagyon hajt, akkor tuti, hogy csak ki akar használni. Egyesek nagyon értenek ahhoz, hogy elhitessék a lányokkal, hogy mennyire szerelmesek. Nem akarok vészmadár lenni, de ha türelmetlenkedik egy idő után, akkor valószínűleg Ő is csak egy ilyen trükkös játékos.
F/18
Ha még szűz vagy, akkor mindenképpen várjatok, amíg jobban megismeritek egymást. Most ezt nem csak személyiségre értem, hanem egymás testére is, nem kell rögtön azzal kezdeni, de ha vágysz már rá, akkor jó ötlet a petting pl. Nem az időtől függ, de azért én egy 2-3 hetet még mindenképpen várnék, viszont addig kipróbálhattok minden mást...
Én egészen máshogy vagyok ezzel, de én már huszonéves vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!