Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon érdekes, és persze bonyolult helyzet.huszonéves fiú, tizenéves lány, és még egy tizenéves fickó (én)?
bennem nem lehet könnyen megbízni, úgy értem, nem teszek semmi oylat, ami miatt bizalmatlannak kellene lennie velem az embereknek, mégis, nem bíznak bennem, amit általában nem bánok (tele vagyok titkokkal), de sajnos most nagyon komoly problémát okozott...
19 éves vagyok, a volt barátnőm 16... és akadt egy emberi szörnyszülött, egy 25 éves gyerek, aki mindent tönkretett... egész egyszerűen megtetszett neki a lány, és úgy gondolta, eltakarít engem...
sehogy sem volt képes rá... próbálta fenyegetéssel, próbálta megveretéssel, próbálta zsarolással, álnéven való információkiszedéssel, barátaim ellenem hangolásával, lányt rámküldött, hogy másszon rám, szóval az aljasság tárházának összes fegyverét felhasználta ellenem, de nem járt sikerrel...
ekkor, úgy gondolta, hogy elkezdeni ellenem hangolni a lányt... hogy aki ilyen ember, akinek titkai van, annak sok ronda dolog lehet az életében, meg hát ki tudja, hogy miket titkolok még... másik barátnő, stb...
rólam tudni kell, én inkább ösztönből, megérzésből, érzelemből cselekszem, nem észből, viszont ez a srác, ez túl okos, nálam sokkal okosabb...
én pedig közel sem vagyok okos (itt az okosságot főleg a játszmázásra értem, a taktikázásra, manipulálásra, a párkapcsolat, emberi kapcsolatok terén - egyrészt, nem tartom egyenes dolognak, másrészt, nem érzek élvezetet, ha ezt művelem, harmadrészt, nem igazán van érzékem hozzá), szerintem átlagos értelemmel bírok, inkább művészféle vagyok (ahogy a lány is).
nem tudom, miket mondhatott a lánynak, vagy miket tehetett, de a lényeg a lényeg, hirtelen a lány kezdett elhigedülni, dühkitörései lettek, fejemhez vágott olyan dolgokat, amiket nem is tettem, én pedig hiába kérdezgettem, nem válaszolt...
nem tudtam kiszedni belőle semmit, olyannyira lealacsonyodtam már, hogy egyszer bőgve kértem, hogy végre jöjjön már ki a házból, és beszéljük meg, mert nem értem, mi folyik itt - a haszna az lett, hogy kihívta a rendőröket, és fel lettem jelentve zaklatásért...
most ugye nem csak nekem bizarr ez az egész?
na de a lényeg... ennek a feljelentésnek már pár hónapja, és azóta nem tudom elfelejteni, főleg, ohgy nem értem, miért tette, voltaképp magyarázat nélkül - és a legszörnyűbb, hogy lehet, hogy az a szörnyszülött magyarázott be neki valamit...
én ezt az egészet, magyarázat nélkül nem tudom lezárni, és ugye tőle nem kérdezhetem meg a dolgot - fel vagyok jelentve, és gondolom első alkalommal rohanna a rendőrségre, ha írnék neki valamit...
egész egyszerűen nekem még nem volt fontos így senki, és nem értem, hogy mi történt - nem tettem semmit a világon, ami miatt így kellett volna alakulnia a dolgoknak...
tudtok valamit javasolni?? valami kiutat kellene ebből találni, na de persze nem úgy, hogy szimplán elfelejtem az egészet, és teszek az egészre...
fel nem tudom fogni, hogy tehette ezt velem...
(bocsánat a zavaros, itt-ott értelmetlen szövegért, de agyilag nagyon mélyr süllyedtem, a gondolkodás is nehezemre esik, olyan szinten összeomlottam, testileg is...)
még valami: amit látok, itt-ott, megnyilvánulásait a lánynak, interneten, mintha teljesen a másolata lenne ennek a huszonéves gyereknek... valamint, ami még érdekes, hogy a huszonéves gyereknek elvileg van egy barátnője (szintén huszonéves), úgyhogy ez még zavarosabbá teszi a helyzetet...
Hát figy tény, hogy a lány a hülye meg a másik srác a szemét de ezt most hiába írom neked, hogy nekik mit kellett volna másképp csinálniuk, abból nem tanulsz...
Viszont amiből tanulhatsz: 19 éves létedre mit vagy ilyen veszett titokzatos ember?! Ilyen nemzetközi szuperkém vagy, vagy mi? :D Ha nem lettek volna titkaid, akkor nem lett volna mit ellened fordítani, a lány tudta, hogy valamiket titkolsz, a fiú pedig ezt felhasználta, még ha nem is azt, hogy mit, hanem magának a titkoknak a létét. Érted? Egy kapcsolatot (többé-kevésbé) nyílt kártyákkal kell játszani, nem titkolózva...
Nem törném bosszún a fejem, ahogy az utolsó írja. Az ilyen embereknek ez csak olaj a tűzre, ha sokáig elér a keze, akkor ez után bármit megtehet veled.
Tehát a kérdésedhez: feltetted magadnak a kérdést, hogy ha a barátnőd ennyire nem osztotta meg veled a problémáját, akkor milyen társ volt? És milyen kapcsolat volt ez? Mert bár nincs túl sok tapasztalatom ezen a téren, de azt még én is tudom, h egy jó kapcsolat alapja a bizalom és az őszinteség. Ha volt valami baja ennek a lánynak, ha kétségei voltak felőled, akármilyen rosszat is hallott rólad, akkor is meg kellett volna kérdeznie téged. És ezt nem tette meg, akkor én elgondolkodnék, hogy hoppá, akkor ez a kapcsolat és ez a nő mégse volt olyan hű de jó...mert ha én lennék ilyen helyzetbe, még ha olyan infót is kapnék a fiúról, hogy mondjuk megölte az egyik rokonomat, még akkor is rákérdeznék. Az éremnek két oldala van, ha a lányt nem érdekelte a történet a te szemszögedből, akkor nem benned van a hiba.
Ha adhatok egy jó tanácsot, felejtsd el ezt a lányt. Nem bizonygatnám a helyedben neki, hogy igazad van, kislány még, vagy csak ennyire butácska...
Hidd el nekem, találsz majd egy olyan lányt, aki nem csak szeretni fog téged, de meg is beszéli veled a dolgokat az előtt, hogy feljelentene. Sok sikert. :)
Tisztára olyan az egész, mint egy szappanoperában.
Figyelj, ha a lány ilyen könnyen befolyásolható, akkor tényleg jobb ha hagyod menni, van ezer másik szép lány, biztos találsz tőle jobbat.
Az a szemét 25 éves köcsög, meg majd be fogja szopni egyszer úgyis, mert nem lehet örökké így játszadozni másokkal.
jaj, ne sajnáljátok már a kérdezőt, ez a sztori leírása az ő szemszögéből
lefogadom, hogy nem véletlen van a rendőrségen az ügy, senkit nem jelentenek azért fel, mert egyszer becsönget és bekiabál az ablakon
Ez nagy szívás... Először is ez a csaj nem kell neked! Ezt rögzítsd nem éri meg, viszont ha már így esett, ne maradj "hála" nélkül.
Először is a zaklatás miatt szerezz ügyvédet nehogy bajod legyen, de minimum konzultálj egyel.
Másodszor tudd meg hol fognak legközelebb randizni, hozzá teszem nehogy kérdezősködj mert a kérdésedből az jött le hogy "idióta" vagy és elszúrnád az első kérdésnél, már bocs. Ha ez mind meg van kell egy jó fényképező lehetőleg amivel messziről is jó képeket tudsz készíteni. Ha már tudod hol lesz a találka, nem árt ha lesz segítséged, mondjuk egy fotós(akár egy barát vagy ismerős akit a csaj és a pasi sem ismer). Mindenképp egy-egy jó hely neked és neki is több szögből kell készíteni fotókat a barát akár mozoghat is nem árt ha úgy néz ki mint egy turista. A képeknek kompromittálóknak kell lennie! Ha ez mind sikerül fotókat kinyomtatni és szintén egy ismerőssel, vagy postán anonym módon eljuttatni a szülőkhöz. Itt semmi szöveg majd ők döntenek.
Harmadik dolog (ez a legjobb része szerintem), hívd el a srácot hogy találkozzatok, legyél „be drótozva”, ergo diktafon, akár kettő is, esetleg egy mini camera. Manapság vaterán is rengeteg „kém” cuccot találni, légy kreatív.
Most jön a számodra nehezebb rész, rá kell venned hogy amiket eddig mondott mind el mondja még eszer, tehát bizonyítékra van szükséged arról hogy ő megfenyegetett, megzsarolt. Tehát a legjobb, ha pl így kezded a beszélgetést „Miért kellett ezt velem csinálnod? Mit ártottam én neked? Most miattad még fel is jelentettek.” Mindenképp hiteles „áldozat” legyél, látszódjon rajtad hogy össze törtél, minél gyengébb vagy annál kevésbé gyanakvóbb. Valahogy próbáld még egyszer kiszedni belőle a fenyegetést és a zsarolást, de az is jó ha csak rá veszed hogy még egyszer meg tegye. Ha meg van a bizonyíték és már van ügyvéded te is tudod mi a dolgod. Fontos mindenképp nyilvános helyen találkozz vele ahol sok ember van és legyen veled egy haverod.
Negyedik talán a legegyszerűbb javaslat ha felhívod a csaj apját és elmondasz neki mindent, így talán visszavonják a feljelentést és minden oké.
Ja plusz nem egy hátrány ha leülsz apáddal dumálni elmondasz neki mindent, hátha segít egy kicsit elbeszélgetni a csávóval.
"Nem hinném,hogy egy zaklatásért éveket kapnál"
Jaja ez mind szép és mi lesz akkor ha a jövőben emiatt nem kap, vagy rúgják ki az állásából mert nem fedhetetlen. Aki zaklatást követ el azt egy életre megbélyegzik, gondolj csak bele ha lesz a környéketeken egy, aki ismeretlen te is elő leszel véve mivel már volt ilyen eset. Bármikor meghurcolhatnak! Ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!