Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnám meg hogy szimpatikus vagyok-e neki?
Van egy ffi akivel egy vonaton utazunk,és utánna uazzal a bisszal,és trolival.Miután elhagytuk az összes járművet az utunk is ugyan ott folytatódik egy darabig.Nem olyan rég figyeltem fel rá.Volt már amikor ő is mehgnézett engem,vagy rövid ideig egybeakadt a tekintetünk,de ennyi.
Nem akarok tolakodó lenni,és nagyon ráhajtos sem,hiszen semmit nem tudok róla.Valami apro jelzés hogy nekem ő szimpatikus,és talán vissza jelez?
Szerintem ennek a legegyszerűbb módja, ha beszélgetésebe elegyedsz vele.
Remek alkalom és téma pl az, hogy egyfelé mentek, és megkérdezheted őt, merre visz az útja.
Még azt is beleveheted, hogy már régóta felfigyeltél rá. Aztán ha elkezdtek beszélgetni, majd beszélgettek másnap is,meg harmadnap is... és ha oda kerül a sor, akkor megmondhatod neki azt is, hogy "eleve szimpatikus voltál, máskülönben nem szólítottalak volna meg.", de ez annyira evidens, hogy szerintem ő is tudja. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!