Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja azt egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja azt egy lány, hogy ő tud szexuális élet nélkül élni? " undorodik tőle"?

Figyelt kérdés

ahogyan előttem, úgy most is képes nem élni nemi életet. nem kívánja, nem akarja, mert nem érzi azt az erőt, hogy szeretné csinálni. valamint nem tudja elképzelni, magát, mert attól csak undorodik és semmi más. 17 éves leányzóról lenne szó.

mi a véleményetek róla? szerintetek ez normális egy kapcsolatban? vagy csak lekoptató szöveg?

2009. ápr. 19. 22:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ez nem normális. én is 17 éves vagyok, és örülök ha a barátommal lehetek ebben a formában :) jó érzés örömet okozni neki és hogy az övé lehetek. talán az a lány nem is szerelmes igazán, aki nem szeretné a barátjával másfél év után. pszichés probléma :S
2009. ápr. 20. 13:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is másfél éve vagyok együtt a barátommal, majdnem ugyenennyi ideje élünk nemi életet. A legelején minden rendben volt ilyen téren, utána huzamosabb ideig kénytelenek voltunk hanyagolni a dolgot (elkaptam egy makacs fertőzést) és utána mintha elvágták volna a dolgot. Ez történt több mint fél éve és én azóta nem kívánom a szexet. Amit nem értek, mert tényleg szeretem a barátomat és szinte minden alkalom után szokott lenni orgazmusom, ami hihetetlen nagy élmény.

Ennek ellenére én is csak 3-4 hetente kívánom mostanában, és nem tudok rájönni, hogy mi a fenéért van ez. :(

2009. ápr. 20. 14:37
 13/14 anonim válasza:

uhh ez nem hangzik jól...:S

1,5 év szex nélkül??:O:O az nagyon durva..

amúgy nem para ha nincs barátod/barátnőd...de ha ott vagytok egymásnak..anyááám

én ha meglátom a barátomat vagy ha megsimogat már akkor..uhh

nem tudom mi baja lehet:/:S szerintem beszélj Vele!!!!

2009. ápr. 22. 17:11
 14/14 A kérdező kommentje:

már beszéltem vele...:S

és azokat mondta, amiket fenn leírtam:(

2009. ápr. 22. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!