Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác. Idősebb nálad pár évvel, tudod ki ő, de ő semmit nem tud rólad. Egy suli. Hogy csábitod el, ha hosszú kapcsolatot akarsz vele?
menny oda hozza, ne felj a visszautasitastol. Nem vesztel vele semmit. En orulnek ha egy azzal jonne hozzam hogy elmondana oszinten az erzeseit irantam, biztos nem gunyolnam ki akarhogy is alakulna.
Remelem segitettem.
19f
Ez a kérdés olyan, mint egy movie trailer. :) Már hallom is azt a tipikus hangot, ami az amerikai filmeket szokta felkonferálni: One School! One guy! He is older than You with few years. You knows him but He knows nothing about You. How do You seduce him if You want a serious relationship for long time. A true story about a girl and a boy. From 1st September in cinemas. - erre a hangra gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=-TqaVEIUw4U
Na jó, komoly válasz: Hát az ,hogy komoly kapcs-ot akarsz vele, az csak később jön, előbb meg kell ismerned, hogy egyáltalán olyan-e mint amilyennek gondolod, ő akar-e tőled valamit is, stb. Köszönj neki, írj neki levelet stb, aztán ha jól alakulnak a dolgok, akkor már jön minden magától. :)
Csak próbálj meg olyan iskolai eseményeken részt venni, amiken ő is szokott, a "saját" közegében könnyebb a közelébe férkőzni. Amúgy pedig szerintem egy lány dolga az hogy észrevetesse magát. Sok mosolygás, ha épp a közelében vagy, és valami vicceset mond, nevess nyugodtan, aztán nézz a szemébe, onnantól már az ő dolga, ha tetszel neki lépni fog.
De csak hogy a saját példám hozzam fel, egyszer egy suli által szervezett bulin odamentem egy sráchoz "Nem te vagy xy hallottam már rólad ezt-azt". Ha ő az nyert ügyed van. Ha nem ő, még akkor is kisülhet belőle beszélgetés :) Ha pedig egy suliba jártok, ami gondolom középiskola, akkor nem lehet túl idős ahhoz, hogy ne lehessen köztetek semmi, és félned kelljen tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!