Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy srác. Idősebb nálad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác. Idősebb nálad pár évvel, tudod ki ő, de ő semmit nem tud rólad. Egy suli. Hogy csábitod el, ha hosszú kapcsolatot akarsz vele?

Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 23:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

menny oda hozza, ne felj a visszautasitastol. Nem vesztel vele semmit. En orulnek ha egy azzal jonne hozzam hogy elmondana oszinten az erzeseit irantam, biztos nem gunyolnam ki akarhogy is alakulna.

Remelem segitettem.

19f

2011. szept. 2. 00:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés olyan, mint egy movie trailer. :) Már hallom is azt a tipikus hangot, ami az amerikai filmeket szokta felkonferálni: One School! One guy! He is older than You with few years. You knows him but He knows nothing about You. How do You seduce him if You want a serious relationship for long time. A true story about a girl and a boy. From 1st September in cinemas. - erre a hangra gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=-TqaVEIUw4U

Na jó, komoly válasz: Hát az ,hogy komoly kapcs-ot akarsz vele, az csak később jön, előbb meg kell ismerned, hogy egyáltalán olyan-e mint amilyennek gondolod, ő akar-e tőled valamit is, stb. Köszönj neki, írj neki levelet stb, aztán ha jól alakulnak a dolgok, akkor már jön minden magától. :)

2011. szept. 2. 00:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Csak próbálj meg olyan iskolai eseményeken részt venni, amiken ő is szokott, a "saját" közegében könnyebb a közelébe férkőzni. Amúgy pedig szerintem egy lány dolga az hogy észrevetesse magát. Sok mosolygás, ha épp a közelében vagy, és valami vicceset mond, nevess nyugodtan, aztán nézz a szemébe, onnantól már az ő dolga, ha tetszel neki lépni fog.

De csak hogy a saját példám hozzam fel, egyszer egy suli által szervezett bulin odamentem egy sráchoz "Nem te vagy xy hallottam már rólad ezt-azt". Ha ő az nyert ügyed van. Ha nem ő, még akkor is kisülhet belőle beszélgetés :) Ha pedig egy suliba jártok, ami gondolom középiskola, akkor nem lehet túl idős ahhoz, hogy ne lehessen köztetek semmi, és félned kelljen tőle :)

2011. szept. 2. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!