Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy megtartsam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megtartsam a baratomat?

Figyelt kérdés

2eve jarunk a baratommal. Az utobbi idoben elég sokat veszekedtunk: Feltékeny voltam, es meg sok aprosag...utalja a veszekedéseket, de eddig még megvoltunk.Most jott a jo ido, es tisztara megbolondult.Folyton csavarogni akar, discoba menni, nélkulem.Beszeltem vele errol, és mondta, hogy, mar nem olyan jo egyutt, mert folyton veszekedunk, de azert meg szeret. Már csak hetente 1x2x jon el hozzam.Mondta, szabadsag kell neki. De amikor egyutt vagyunk, jol elvagyunk, erzem, hogy még nincs veszve minden.En kész vagyok változni miatta, akarom, hogy rendbe hozzuk.

Hogyan hoditsam vissza, ha nem igen talalkozunk?

Mit tegyek, engedjem el kicsit, vagy azzal csak jobban eltávolodunk?

2009. ápr. 19. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:

tudod ha nagyon féltékeny vagy a párod úgy érzi hogy megfolytod a szerelmeddel!

hagyj neki egy kis teret, mert szüksége van rá,de azért ne túl sokáig mert ha nagyon elengeded akkor még rosszra vállhat a dolog!

2009. ápr. 19. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Pontosan, meg kell találni az arany középutat.. Ne engedd hosszú pórázra, de röviden se tartsd, mert azt nem szereti szinte senki.

És ne haragudj, hogy ezt mondom, de a ti esetetekben szerintem már mindegy. Nem érzed úgy magad, hogy kispados lettél? Vagy hogy csak megszokásból ragaszkodik hozzád, mert ott van az a 2 év?

Nagyon sürgősen meg kellene beszélnetek szerintem :(

Minden jót.

:*

2009. ápr. 19. 18:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Miutan beszéltunk rola mondtam neki, hogy egyszer én engedek, hogy menjen, es egyszer o enged, hogy velem lesz.Mondta, hogy jo, de 1heten egyszeri talakozassal nem birom, es meg hetvegen is menne.
2009. ápr. 19. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
sztem bizonyitsd be neki h szereted, h lassa mevaltoztal!! nekem ishasonlo volt a problemam a baratommal es en valtoztam miatta, azota jol megvagyunk :) sok sikert :)
2009. ápr. 19. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Sztem pár napig legyél vele nagyon figyelmes, de ne papucs.

Aztán mondd el neki, hogy nagyon fontos neked, és pár hülyeség miatt nem akarod, hogy eltávolodjatok egymástól.

2009. ápr. 19. 18:49
 6/8 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy bizonyitsak, ha csak ritkan jon, hogy ne veszekedjunk. Hivogassam, h jojjon el, Vagy varjak mig o hiv?
2009. ápr. 19. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Baratom en megmondom a velemenyem de meg ne haragudj:P ne te valtozz hanem vedd ra h o valtozzon meg bexelj vele es inkabb 1utt mennyetek bulizni meg szorakozni, es a rovidporaz neha kotelezo:P:>:D;)) sztem:P mert ha szereted akkor naah felted...
2009. ápr. 19. 18:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Első lépésként magadban tisztázd le, hogy előrébb viszi-e a kapcsolatotokat az, hogy felhozod az "apróságaidat", amiből aztán veszekedés lesz. Ha szereted a barátod, és nem akarod megbántani, akkor miért hoznád fel, ha esetleg tudod előre, hogy jó nem sülhet ki belőle? :) Persze a vitatkozás hozzátartozik a dolgokhoz (amiből aztán valami jó is kisülhet), de kár rágódni a dolgokon sztem.

üdv,

22F

2009. ápr. 19. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!