Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek melyik a jobb?
Vagy [link]
Vagy [link]
3 évesek leszünk párommal és az évfordulónkra gondoltam.Csak nem tudom melyik lenne a legjobb.Nekem a 3. tetszik a legjobban, de én nem vagyok pasi:)
Segítsetek.
Ha ilyen 18-25ezer ft -os árkategóriában gondolkodsz akkor már inkább ezüst karkötő. Gyűrű csak akkor natúr karika valami mintázattal...az ilyen mintáktól én is kirohannék a világból(ahogy egy előttem szóló fogalmazott).
Fiú ajándékok: vízipipa, ékszerek, saját készítésű dolgok, pénztárca, parfüm, telefon tartó szütyő, klassz válltáska, ...stb(vagy bármi ami hasznos és napi szinten használná például motoros/autós ébresztő óra vagy a fene tudja, hogy milyen az ízlése).
Esetleg összeállíthatsz neki egy csomagot ami 3-4ajándékot is tartalmaz nem kell 1méregdrága tárgy. Vagy mennyetek el vacsizni esetleg készítsd el te.
Talán ha van valami mániákus hobbija akkor ahhoz valamit.
Előző vagyok.
Nos még annyi, hogy próbálj a szüleinél/haverjainál/munkatársainál(inkább az utóbbi2) érdeklődni, hogy ők mit javasolnak például a fényképezés témához ami biztos tetszene a pasidnak.
Itt van még pár apróság(szenélyiság függő persze): angry birds plüss, kedvenc újság előfizetés, könyv, kedvenc együttes eredeti lemeze(i), gravírozás(gyújtó vagy dátum hogy mikor jöttetek össze), csináltass párnát/bögrét amin a közös képetek van, puzze kettőtökről, fesztivál belépő, karóra, fizesd be egy masszázsra. (Most ennyi mert mennem kell és sietekbocsi)
Tehát a lényeg, hogy bármi olyat ami tükrozi, hogy foglalkozol és törődsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!