Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk szerintetek melyik a jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szerintetek melyik a jobb?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy [link]

Vagy [link]

3 évesek leszünk párommal és az évfordulónkra gondoltam.Csak nem tudom melyik lenne a legjobb.Nekem a 3. tetszik a legjobban, de én nem vagyok pasi:)

Segítsetek.

2011. szept. 1. 11:07
1 2
 11/14 maci666 válasza:
Nem kéne gyűrű semmiképp.Úgy érezheti, hogy magadadhoz akarod láncolni vele.
2011. szept. 1. 12:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha ilyen 18-25ezer ft -os árkategóriában gondolkodsz akkor már inkább ezüst karkötő. Gyűrű csak akkor natúr karika valami mintázattal...az ilyen mintáktól én is kirohannék a világból(ahogy egy előttem szóló fogalmazott).

Fiú ajándékok: vízipipa, ékszerek, saját készítésű dolgok, pénztárca, parfüm, telefon tartó szütyő, klassz válltáska, ...stb(vagy bármi ami hasznos és napi szinten használná például motoros/autós ébresztő óra vagy a fene tudja, hogy milyen az ízlése).

Esetleg összeállíthatsz neki egy csomagot ami 3-4ajándékot is tartalmaz nem kell 1méregdrága tárgy. Vagy mennyetek el vacsizni esetleg készítsd el te.

Talán ha van valami mániákus hobbija akkor ahhoz valamit.

2011. szept. 1. 12:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi az előzőnek ez tök jó volt.Van hobbija és az a fényképezés.Csak ahoz meg nemértek annyira, hogy mitis vehetnék hozzá.Max táskát vehetnék a gépének, de az meg már van:S
2011. szept. 1. 12:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Nos még annyi, hogy próbálj a szüleinél/haverjainál/munkatársainál(inkább az utóbbi2) érdeklődni, hogy ők mit javasolnak például a fényképezés témához ami biztos tetszene a pasidnak.

Itt van még pár apróság(szenélyiság függő persze): angry birds plüss, kedvenc újság előfizetés, könyv, kedvenc együttes eredeti lemeze(i), gravírozás(gyújtó vagy dátum hogy mikor jöttetek össze), csináltass párnát/bögrét amin a közös képetek van, puzze kettőtökről, fesztivál belépő, karóra, fizesd be egy masszázsra. (Most ennyi mert mennem kell és sietekbocsi)

Tehát a lényeg, hogy bármi olyat ami tükrozi, hogy foglalkozol és törődsz vele.

2011. szept. 1. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!