Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Vagy [link]
Vagy [link]
3 évesek leszünk párommal és az évfordulónkra gondoltam.Csak nem tudom melyik lenne a legjobb.Nekem a 3. tetszik a legjobban, de én nem vagyok pasi:)
Segítsetek.
2011. szept. 1. 11:07
1/14 anonim válasza:
Szerintem 3 éves gyerekek még ne hordjanak gyűrűt.
2/14 A kérdező kommentje:
Jujj, de humoros valaki!
2011. szept. 1. 11:10
3/14 anonim válasza:
Szerintem férfinak nem való ékszer. Én pl rühellem őket.
4/14 Koldus válasza:
Nekem egyik sem tetszik, mivel nem szeretem a gyűrűket. A 3. sztem nagyon ronda xD
5/14 anonim válasza:
hát neked kellene ismerned a párod. szerintem mind a három nagyon csúnya, és a párom szerintem kiszaladna a világból, ha ilyet kapna:)
de előző barátomnak vettem gyűrűt anno. de az sima ezüst karika volt, és feketével volt benne ilyen görög minta szerű.
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor segítsetek.Mit vegyek neki?Nincs semmi ötletem:S
2011. szept. 1. 11:13
7/14 anonim válasza:
Második vagyok, annyit még hozzátennék, hogy én is jártam úgy, hogy aktuális barátnőm karkötőt vett, pedig én tényleg rühellem az ékszereket, de mivel nem akartam megsérteni ezért hordtam. Pedig nem szerettem hordani. Tehát ékszert csak óvatosan, ha biztosan tudod, hogy szereti őket, mert könnyen mellé lehet nyúlni vele egy férfi esetében.
8/14 anonim válasza:
Hát az elsőt vedd, de csak ha nemzeti érzésű párod van. Úgy látom, hogy turull madár van rajta. Nekem nagyon bejön.
22F
9/14 A kérdező kommentje:
Eléggé az ezért gondoltam énis erre a motívumra.
2011. szept. 1. 11:29
10/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik egyik sem, bocsi.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!