Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb lánnyal nehéz összejönni?
az attól függ.
bejössz-e neki.
mennyire vagy nyomulós.
mennyire tudod vele éreztetni,h bejön neked.
mennyit beszélsz vele a suliba, milyen kapcsolatba vagy vele.
ismered-e vmelyik jó bnőjét.
de úgy alapból a válaszom: elég sok esélyed van,ha talpraesett vagy.:)
16L.
Szia!
Szerintem eléggé nehézkes idősebb lánnyal összejönni. Mert ugye van az a feltevés, hogy a lányok korábban érnek, mint a pasik, és hogy egy lányhoz ez által kb 3-4 évvel idősebb pasi illik, és így vannak egy szinten. De persze kivételek mindig vannak, egy 16 éves srác is lehet olyan szinten, mint egy 18 éves lány. Ha ebbe a csoportba tartozol, akkor legyen az az első dolgod, hogy ezt bebizonyítod neki! A kérdésedre is úgy tudod majd meg az igazi választ, ha megpróbálod:) Sok sikert!:)
Linda/22
Szerintem esélyes a dolog. Csak ne légy mindig a sarkában :) És légy határozott:)
17/L
hmm...szerintem érdemes megpróbálnod!
egyik csaj évfolyamtársam(9.-es vok)egy 7.-es sráccal jár...
szal egy próbát mindenképp megér :)
sok sikert ;)
Van, aki a fiatalabb pasikra bukik (pl. bnőm eddig még csak fiatalabb pasikkal járt, pedig már volt neki egy pár.:D). Én egyszer jártam egy 1 évvel fiatalabb fiúval, de azóta nem járok fiatalabbal, mert úgy érzem nem elég érettek, és pedofil érzetem van minkor vele vagyok.:S De mindenki más.:) És ha bejössz neki, akkor nem nehéz összejönni vele.:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!