Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Sehogy se vagyok boldog.
másfél hónapja szakítottam a barátommal,akivel 10hónapig voltam együtt.
Szerettem nagyon sokáig,de úgy az 5.hónap körül megjelent az előtte lévő barátom(akivel én szakítottam anno,mert elkezdett elhanyagolni->kamaszodott),ezzel a barátommal pedig másfél évig voltam együtt,fülig szerelmes voltam belé,még akkor is,mikor szakítottam vele.
Az utóbb említett barátom igazából a férfi ideálom(szőke haj,vékony test,kék szem, jó humor),de akivel másfél hónapja szakítottam,ő meg romantikus volt,és törődött velem,nem úgy mint az az előtti.
Na most nem bírtam úgy járni azzal a barátommal,akivel 10hónapig voltam,h közben sokat gondoltam az előző barátomra azok után,h felbukkant,meg minden,és belehülyültem abba,h többet morfondírozok azon,mi lehetne azzal a pasival,ha járhatnék vele,mint h mi lesz köv talin az akkori barátommal,így szakítottam vele.
Miután szakítottam vele,az exem kitalálta,h neki most újra tetszek,szeretne velem járni..Ez meglepett,mert nem túlzottan éreztette velem addig,h bejövök neki..
Azóta járunk..kicsit több mint 1hónapja..
Eleinte nagyon jó volt,azt hittem változott,meg minden,mert érzelemkimutatóbb volt,és heti 3szor is taliztunk,de most ismét sokszor magamba zuhanok ha nem vagyok együtt vele..:( nem ír smst soha,msnen mindig én várom,én kérdezem,h na mi van veled,szinte ha azt akarom,h tudjon rólam vmit,nekem kell elmesélnem,sokszor meg se kérdezi.. és most meg sokszor jut eszembe az előző barátom(akivel 10hónapot jártam),h bezzeg ő törődött velem..Nem járnék újra az exemmel,de vhogy a mostanival se olyan jó,néha elgondolkodom,h kell-e ez nekem..de ugyan akkor meg ha együtt vagyunk,nagyon boldog vagyok..
Ötlet,vagy esetleg vki aki hasonló helyzetben volt/van?
am 16múltam,a jelenlegi barátom 18.
aham,hát én is gondoltam már erre...
csak annyira tetszik az a fiú,akivel most vagyok,h félek,nem találnék olyat,mint ő mégegyet:(
bár igaz,h nem csak a külső számít.
Szia! Szerintem hanyagold mindkét srácot. Igaz a mondás, hogy felmelegítve semmi sem az igazi... Ha már megtudtad tenni azt a lépést a "10 hónapos" barátoddal, hogy otthagyd, akkor ez nem is volt igazi szerelem. A mostanival meg végképp nem az. És ez ahogy kiveszem a szavaidból nem a Te hibád. A srác nem való hozzád! Nem is igazán érdekled (ne haragudj, hogy ezt mondom), ha sosem érdeklődik irántad. Ha nagyon szeretne, nem kellene folyton Neked írogatni és erőlködni, hogy legyen köztetek kommunikáció! Ha most ez van, akkor mi lesz később?? Amikor csügged a nagy vágy és a szerelem is elmúlik, megszokjátok egymást... Felesleges ezt így folytatni, legalábbis én így gondolom, és valószínűleg legbelül Te is, különben nem írtad volna: "Sehogy sem vagyok boldog." Fiatal vagy, válogathatsz kedvedre, és válogass is, amíg meg nem találod azt akivel teljesen boldog vagy!! Sok sikert kívánok Neked ehhez!
Linda/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!