Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csinált már valaki ilyesmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinált már valaki ilyesmit?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek van egy nagyon régi barátnője, több éve ismerik egymást, már gyerek koruk óta. Barátnőmet itt úgy értem, hogy mi járunk több mint 11 hónapja:) És nagyon szeretjük egymást. A régi barátnőjét, aki tényleg csak barát, eltiltotta tőlem, vagyis, hogy én ne beszéljek vele, mert ő féltékeny rá, azt hiszi elcsábíthat engem. De ugy sem sikerülne ez senkinek sem mivel én nagyon szerelmes vagyok már 1 éve:) Hiába próbálkozik bárki is nálam, csak elhajtom:) De miért hiszi ezt? Én semmi olyat nem is mondtam, bár annyira imádom mikor féltékeny :) De tényleg...annyi volt, hogy az a másik azt mondta aludjak nála, és ezért lett a szerelmem féltékeny rá. De én nem is akartam ott aludni. Szerelmemnél pedig már sokszor:)

Most csak az a kérdés, hogy miért tiltotta meg? Oké, hogy féltékeny meg jól esik ez nekem, de akkor is, ti tennétek ilyet? Bár nem baj, csak megkérdeztem :)

Köszi aki tényleg normálisan ír:)

19/L

2011. aug. 31. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha a páromnak a barátnőm azt mondaná, hogy aludjon nála, én is eltiltanám. A lány nem barátnője a szerelmednek. Egy barátnő nem csinál ilyet.
2011. aug. 31. 21:24
 2/11 A kérdező kommentje:
De ő nem tudja, hogy mi együtt vagyunk, megértem ha erre a szerelmem persze, hogy féltékeny lesz.
2011. aug. 31. 21:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy itt minden szereplő lány? Egyébként meg te is a barátnője vagy a barátnőd barátnőjének?

MI VAN?

2011. aug. 31. 21:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Jól értelmezem hogy te leszbikus vagy??

Amúgy szerintem sem igazi barátnő ha el akar a párodtól csábítani.

Mondd meg a szerelmednek,hogy te csak őt szereted,és soha nem csalnád meg,bizonyítsd be neki hogy mennyire szereted!!!

2011. aug. 31. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor mondd meg a csajnak kerek-perec hogy ti együtt vagytok,és hagyjon békén.

82% os voltam

2011. aug. 31. 21:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért tiltotta el tőled, nehogy rájöjj, hogy ők kavarnak a hátad mögött. Kis naív.
2011. aug. 31. 21:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is jóban vagyok vele. És igen jól értelmezted.:)Amúgy nem akar elcsábítani, csak a szerelmem féltékeny, nehogy megtörténjen ez:) Igen, bebizonyitom neki hogy senkinek semmi esélye nálam:)
2011. aug. 31. 21:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát, ez nagyon érdekes mese volt. de jó, hogy leírtad. Minimum másodszor.
2011. aug. 31. 21:51
 9/11 A kérdező kommentje:
nem mindegy hányszor van ki irva? A kérdésre válaszolj inkább, és engem csak érdekelt, ezért írtam ki.
2011. aug. 31. 22:10
 10/11 anonim ***** válasza:
És a harmadik fél is leszbikus?
2011. aug. 31. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!