Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinált már valaki ilyesmit?
Barátnőmnek van egy nagyon régi barátnője, több éve ismerik egymást, már gyerek koruk óta. Barátnőmet itt úgy értem, hogy mi járunk több mint 11 hónapja:) És nagyon szeretjük egymást. A régi barátnőjét, aki tényleg csak barát, eltiltotta tőlem, vagyis, hogy én ne beszéljek vele, mert ő féltékeny rá, azt hiszi elcsábíthat engem. De ugy sem sikerülne ez senkinek sem mivel én nagyon szerelmes vagyok már 1 éve:) Hiába próbálkozik bárki is nálam, csak elhajtom:) De miért hiszi ezt? Én semmi olyat nem is mondtam, bár annyira imádom mikor féltékeny :) De tényleg...annyi volt, hogy az a másik azt mondta aludjak nála, és ezért lett a szerelmem féltékeny rá. De én nem is akartam ott aludni. Szerelmemnél pedig már sokszor:)
Most csak az a kérdés, hogy miért tiltotta meg? Oké, hogy féltékeny meg jól esik ez nekem, de akkor is, ti tennétek ilyet? Bár nem baj, csak megkérdeztem :)
Köszi aki tényleg normálisan ír:)
19/L
Jól értem, hogy itt minden szereplő lány? Egyébként meg te is a barátnője vagy a barátnőd barátnőjének?
MI VAN?
Jól értelmezem hogy te leszbikus vagy??
Amúgy szerintem sem igazi barátnő ha el akar a párodtól csábítani.
Mondd meg a szerelmednek,hogy te csak őt szereted,és soha nem csalnád meg,bizonyítsd be neki hogy mennyire szereted!!!
Hát akkor mondd meg a csajnak kerek-perec hogy ti együtt vagytok,és hagyjon békén.
82% os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!