Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, lányok ti jó erőben vagytok? Ha kell megvédenétek magatokat ha a párotok rátok támadna? Le rúgjátok a tökét, vagy kimarkoljátok pofon, rúgás, ütés, karmolás, harapás stb, stb ti, hogy álltok ezzel? És egyáltalán visszamernétek ütni
Igen megtudnám magam védeni;)
20 éves vagyok ebből 14 éve küzdősportolok volt már minden.Szóval nem az hogy le tudom rúgni a tökeit de össze-vissza törni is tudnám:D
19 éves férfi(???) létedre,hogy tudsz megütni egy nőt???
Ásd el magad!
Kigáncsoltam ledobtam a földre és el kezdtem rugdosni.
Másnap azt hittem jön a szüleivel, de nem hanem harcra hívott hátul az udvarban, mindent beleadtunk legalább is én, de alul maradtam, lerúgta a tökömet, kicibálta a hajamat szétmarta a pofám, hiába ütöttem rúgtam, vágtam semmi, semmit sem ért kifordult magából és hát....még a hátsó rágó fogamat is kiütötte.Majdnem betört az orrom, de én is adtam neki AKÁRKI AKÁRMIT MOND EGYENRANGÚ HARC VOLT ÉS KÉSZ. szétvert.
A kiváltó ok amiért kigáncsoltam és rugdostam.... kívülállóknak semmi közök és beleszólásuk!!!legyen elég ennyi.
Ha rám támadna valamilyen okból tuti, hogy megvédeném magam. Anyukámtól örököltem a harcias természetem, de csak akkor használom, ha kell is.
De ne legyek ilyen helyzetben, nem szeretem az erőszakot!
19/L
A csajok gyengék, tehát semmi esélyük nem lenne. Neked se lenne esélyed, 20:04-es.
Velem már megtörtént, hogy általánosban konfliktus lett köztem és egy lány között, de mivel fiú vagyok, ezért megvertem. Persze nem a barátnőm volt az a csaj. Én normális nőt választok barátnőnek.
De persze a nőknek mindig az alfahímek kellenek, aztán meg mindig siránkoznak, hogy veri őket a barátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!