Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, lányok ti jó erőben vagytok? Ha kell megvédenétek magatokat ha a párotok rátok támadna? Le rúgjátok a tökét, vagy kimarkoljátok pofon, rúgás, ütés, karmolás, harapás stb, stb ti, hogy álltok ezzel? És egyáltalán visszamernétek ütni
bocsi,azt nem láttam,hogy a páromról van szó.
Nem értelmetlen,örülhet aki így gondolja,de sok nőt bántalmaz a párja.
Én is 100%-osan bízom a barátomban és nem ütne meg,de tegyük fel mégis.
Hát jó súlyban lévő gyúrós pasi,úgyhogy örülnék ha el tudnék menekülni,de utólag megbosszulnám alamiképp.
Mégegyszer leírom,ezt nem nézném ki belőle természetesen és 4 é alatt nem is esett meg:)
Gonodlom te nem arra vagy egyébként kiváncsi, hogy hány elmebeteg nő van, aki indulatból a szerettébe rúgna.
Hanem az a marhaság a kérdés, ha hirtelen elborulna a pasid agya, akkor haygnád-e, hogy szétverjen, ha nem, akkor ki győzne. De ez hülye kérdés szerintem. Függ az embertől, helyzettől. Szerintem a többség nem abból indul ki, hogy a párja egy állat, akit le kell majd rúgni. Nyílván a normális ember megvédeni magát. Nem lesz sem hülye, hogy sírva végig nézze, ahogy agyon ütik. Ha pedig szereti a párját, biztos vissza fog ütni, de csak nem öli meg.
Összefoglalva.
Függ a két embertől, személyiségétől. Bár te erre vagy kiváncsi. Függ a helyzettől, hol, mikor, miért. Függ a mértékétől. Kapcsolat erőségétől, minőségétől stb...
De természetesen te itt lévő emberekre vagy kiváncsi. Csak akkor több magyarázat kellene, hogy miért, mennyire.
köszi a válaszokat....én 19 éves vagyok, és azt szerettem, volna tudni, hogy a lányok, hogyan reagálnának 1 ilyen helyzetere.
Bár jómagam verekedtem már párszor lánnyal, de fiú létemre mindig valahogy háát ilyen döntetlen lett mindig.....pedig én mindent beleadtam, de a csaj erősebbnek bizonyultak˙:?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!