Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz megérteni és felfogni a pasikat?
Figyelt kérdés
17 éves csaj vagyok, és van egy srác akinek van csaja, de nekem is félreértheto dolgokat ír! Nem tudom miért csinálja ezt, nekem sem esne jól ha a pasim másokkal is irkodna, foleg picit furiii dolgokat!!! De nagyon kedvelem ot, és nagyon kozel kerultunk egymáshoz mióta egy suliba járunk :S2011. aug. 31. 09:26
11/28 A kérdező kommentje:
hahaa de vicces hogy irkodna, nálunk itt Szlovákiában az normális szó! Bocs ha esetleg nem írok perfect helyesen, de azt hiszem itt most nem errol van szó, úgyhogy errol ennyit! És mielott még az ékezeteket hiányolnád akk most mondom hogy szlovák billentyum van és ezért nincs rajta olyan!!!!
2011. aug. 31. 09:50
12/28 A kérdező kommentje:
Uccsó válaszoló ezt úgysem fogom hagyni, mert azért már úgyahogy kiismertem ot és annyiszor elmondtam neki hogy velem aztán nem játszadozhat de sztem ezt tudja o is, úgyhogy nem fog neki annyira konnyen menni....és egyszeruen ha haragszom rá akkor is valahogy mindig megbocsáttok neki, annyira ellenálhatatlan vagy én már nem is tudom :S
2011. aug. 31. 09:56
13/28 anonim válasza:
Ó hát csak hiszed, hogy nem tud téged megfogni:) Szerinted egy nőt hogyan kell meghódítani? Kő kóla?XD Neked is az a jó, ha valakivel jól eltudsz lenni ahogy az összes nőnek. És mit csinál egy férfi? Igent felel arra, hogy jól érzi magát vele. Biztos vagyok benne, hogy az érzéseidre hat;) Az a kandúr hódítani akar:)
14/28 A kérdező kommentje:
hát lehet benne valami, de akkor legalább tudnám ot elfelejteni, én nem akarok a kapcsolatába belekavarni, nem vagyok olyan fajta, de ha o sem írna nekem akkor ez konnyebben menne, már télleg nem tudom mit csináljak! A csaja meg ezt nem fogja jó szemmel nézni mert eléggé "agresszív" !
2011. aug. 31. 10:03
15/28 anonim válasza:
Hát vlamit találj ki, mert ha elveszted a fejed és ő nyomul akkor megtörténik a gond. Legyél okos.
16/28 A kérdező kommentje:
azt mondta ma ír megint, azt hiszem szépen elbeszélgetek vele, de szerintem megint csak jól osszeveszni fogunk, és aztán holnap meg már megint megbánom, szokás szerint! :(
2011. aug. 31. 10:07
17/28 anonim válasza:
1. "nekem sem esne jól ha a pasim másokkal is irkodna"
Ha neked sem esne jól akkor miért nem szakítod meg vele a kapcsolatot?
2."De nagyon kedvelem ot, és nagyon kozel kerultunk egymáshoz mióta egy suliba járunk"
Ahhoz, hogy két ember közel kerüljön egymáshoz ahhoz KETTTŐŐŐŐŐ ember kell...
18/28 A kérdező kommentje:
hát én nem fogom vele megszakítani a kapcsolatot, majd ha akarja akkor a srác megszakítja, én kedvelem ot és ezután sem lesz vele rossz a kapcsolatom, sot visszamegyunk suliba és kitudja mi lesz, "szeretni csak 1-et, csábítani 100-at" :D És azt meg amire mondtan hogy két ember kell én azt nem egészen értem hogy ezzel mire célzol :)
2011. szept. 2. 11:04
19/28 anonim válasza:
Arra célzok vele, hogy egyedül ő biztosan nem létesített veled kapcsolatot, ahhoz te is kelettél, mert ha már akkor nem válaszolsz neki akkor nem lett volna semmilyen kapcsolat. Az meg undorító, hogy akkor is rá akarsz mászni ha tisztán tudod, hogy van barátnője, de az sem szebb, hogy ő kikezd veled mikor barátnője van.
20/28 A kérdező kommentje:
apropó én nem akarok rámászni, és nem csak mi ketten vagyunk hibásak hanem a csaja is már megcsalta szoval errol csak ennyit...
2011. szept. 2. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!