Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud a bátyám ilyen lánnyal járni?
20 éves a bátyám. Mindenki szereti, társaság középpontja, és jóképű is (persze testvérként lehetek elfogult, de nagyon sok lánynak tetszik), okos is, humoros, kedves...
8 hónapja van barátnője és szerintem nagyon nem illik hozzá.
1. nem sminkel, egyáltalán, pedig még pattanásai is vannak! azért azt legalább egy alapozóval lefedhetné
2. a sminken kívül még ékszereket sem hord, még fülbevalót se. így az összhatást nézve nem túl nőies.
3. az öltözködése sem túl divatos, bár azért mostanában vannak jó cuccai, gondolom tesóm beszélte rá
4. nem szeret bulizni, alkoholt egyáltalán nem iszik. ezért tesóm is visszafogta magát pedig régen bulizós volt, most meg sorra mondja le a bulikat és ezért szerintem elveszíthet barátokat is :S
5. nem egy társasági ember, egyszóval UNALMAS, tesóm pedig pont hogy pörgős, sok baráttal
6. nem is túl szép szerintem arcra se, meg van rajt egy kis felesleg, mellei kicsik
Bátyám sokkal jobb csajokat is találhatna, az előző barátnői mind hozzávalóbbak voltak szerintem. Meg bátyám is kezd megváltozni a hatására és nekem ez nem tetszik. Teljesen eltérő a stílusuk és nem is értem hogy bírják már 8 hónapja...
Mégis mi tetszik neki benne?? Nem is gazdag a csaj szóval nem a pénzéért... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!