Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud a bátyám ilyen lánnyal járni?

Figyelt kérdés

20 éves a bátyám. Mindenki szereti, társaság középpontja, és jóképű is (persze testvérként lehetek elfogult, de nagyon sok lánynak tetszik), okos is, humoros, kedves...

8 hónapja van barátnője és szerintem nagyon nem illik hozzá.

1. nem sminkel, egyáltalán, pedig még pattanásai is vannak! azért azt legalább egy alapozóval lefedhetné

2. a sminken kívül még ékszereket sem hord, még fülbevalót se. így az összhatást nézve nem túl nőies.

3. az öltözködése sem túl divatos, bár azért mostanában vannak jó cuccai, gondolom tesóm beszélte rá

4. nem szeret bulizni, alkoholt egyáltalán nem iszik. ezért tesóm is visszafogta magát pedig régen bulizós volt, most meg sorra mondja le a bulikat és ezért szerintem elveszíthet barátokat is :S

5. nem egy társasági ember, egyszóval UNALMAS, tesóm pedig pont hogy pörgős, sok baráttal

6. nem is túl szép szerintem arcra se, meg van rajt egy kis felesleg, mellei kicsik

Bátyám sokkal jobb csajokat is találhatna, az előző barátnői mind hozzávalóbbak voltak szerintem. Meg bátyám is kezd megváltozni a hatására és nekem ez nem tetszik. Teljesen eltérő a stílusuk és nem is értem hogy bírják már 8 hónapja...

Mégis mi tetszik neki benne?? Nem is gazdag a csaj szóval nem a pénzéért... :D

2011. aug. 30. 22:36
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Gratulalok... Latom te is hive vagy a belso ertekeknek...
2011. aug. 30. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:
sose az számít hogy sminkel e vagy nem vagy fuxos e vagy nem vagy nem követi a divatot és hogy nem bulizik és nem vedel minta kva vagy unalmas vagy hogy kisebbek a mellei hanem az hogy kiegészíti hogy elfogadják egymást úgy ahogy vannak ez az igazi szerelem am ha te egy plaza cica lennél aki agyon sminkeli magát és iszik mint a gödény és fontosabb a ruha és a külsőség akkor van 1 rossz hírem soha nem leszel olyan boldog minta bátyád! és ebbe am sem kéne bele szólni! sajnálom h nem fontos a bátyád boldogsága annyira hogy elfogad a barátnőjét és kitudja talán komolyodni fog a kapcsolatuk és feleségül is veszi!
2011. aug. 31. 00:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem 1: semmi közöd hozzá. 2: a bátyád kifogott egy normális, nem divat p*csa csajt
2011. aug. 31. 14:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy a bátyádnak normális barátnője van. ez a kérdés csak téged minősít, hogy mennyire a külsőségek, a pénz és a többi ember véleménye számít neked. De nem baj, majd kinövöd, mert ez alapján a kérdés alapján 14 éves lehetsz.
2011. aug. 31. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!