Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti kiszoktátok beszélni a pasijaitokat? Pl. Mit hogy csinál az ágyban, mekkora van neki, stb. (Pl. A legjobb barátnőtökkel vagy akárkivel)
Én nem, de barátnőm kibeszélte nekem a párja intim méretét és egyebeket :D Mondjuk ekkorát nehéz is nem eldicsekedni :D
Viszont én nem mondom el senkinek sem az én sem az ő dolgait, ő a legjobb barátnőm, bízhat bennem, de annyira én sosem fogok bízni senkiben, hogy tudjon a magánéletemről.
Nekem egyedül annyi fér bele, hogy volt-e szex tegnap,vagy nem :D a többit meg elég, ha én tudom :D
Hogy mit csinál az ágyban?Azt elszoktam persze...mivel a párom délig alszik :D Ennél többet nem mesélek az ágyban töltött tevékenységekről...
25/L
Nem.
Egyszer a volt barátom kifakadt rám, (mert az unokatesójával jóban voltam, meg annak a lakótársára hajtott), hogy neki kellemetlen, hogy velük beszélem meg, azt, hogy ő milyen volt az ágyban meg ilyenek. Pedig soha nem csináltam ilyet, de mindenki magából projektál, ő biztosan kibeszélt engem mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!