Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 eve jarok 1 fiuval, de komolytalan es nem tartja a szavat szinte soha..Mit tegyek ebben a nehez helyzetben?

Figyelt kérdés
Nem all ki mellettem, es teljesen mashogy gondolkodik mindenrol, azt keri tollem hogy koltozzek ossze vele 17 eves vagyok meg van 2 ev sulim, nem mehetek el csak ugy foleg hogy milyen komolytalan, de azt mondja szeret, igazabol en is erzem hogy szeret de ez nem eleg. Tegnap azt kerte hogy tartsunk 1 honap szunetet es aztan lassuk hogyan tovabb, a csaladban mindenki azt mondja fejezem be vele orokre, es tudom hogy igazuk van mindenbe, csak szenvedunk mindketten, ebben az evben vegig szenvedes volt minden, sokszor osszetorte a szivem, de ugyanakkor barmit megad nekem amit kerek, es volt hogy egy honapban minden szombaton szallodaba mentunk es egyutt voltunk, nem sajnalja kettonkre a penzt, de gyerek gondolkodasal van, pedig mar 20 eves. Ti mit gondoltok errol a helyzetrol?
2009. ápr. 19. 09:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Az h nem akar talizni és a telót se veszi fel azt jelenti h már nem érdekled,és anyi neki ez a kapcsolat,h ha nem költözöl oda akk menny a francba.Hát ezt tuti ki kell dobnod.Még tőle külön is sokkal jobb,mint ha vele maradnál.Tedd ki,s meglátod,idővel jobb lesz.(17/F)
2009. ápr. 19. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!