Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonon vagy személyesen?
Figyelt kérdés
Az a szitu h 2 hete szakítottunk a barátommal de ez idő alatt találkoztunk beszélgettünk a pasi azt mondta h várjunk még, azt mondta h hív és azt h nincs vége.Deh még nem is keresett...:( (Mikor legutoljára találkoztunk megöleltük egymást meg volt egy csók)
Szerintetek ha beszélünk telefonon inkább úgy beszéljük meg h személyesen talizunk vagy telefonon???
Én nagyon szeretem...
Köszi a válaszokat!!!
2009. ápr. 19. 08:12
1/8 A kérdező kommentje:
Jah meg azt is mondta h ő még nem akar komolyabb kapcsolatot pedig már 20 éves, aztán meg megbeszéltük hogy akkor gondolkodjon és döntse el mit akar mert minden csak rajta múlik.
2009. ápr. 19. 08:13
2/8 anonim 

válasza:

Szerintem ne siettesd a dolgot! Ha akar valamit, akkor lépni fog. Ne te csússz előtte hason!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. ápr. 19. 08:33
4/8 anonim 

válasza:

Ne keresd es probalj tul lepni rajta. Velem a szakitas utani 1 honapban az volt, hogy minden nap alig tudtam megallni, hogy ne irjak neki vagy valami. Most par 1,5 honap utan tudom, jobb hogy csak ritkan beszelunk, mert igy konnyebben begyogyulnak a sebeink. Ha nem akar most komoly kapcsolatot, akkor hagyd, probalj magadra koncentralni...hadd elje az eletet.
5/8 anonim 

válasza:

Bocs, de kérdéssel kérdésre. Miért szakítottatok? Mérlegelni kellene,hogy egyáltalán érdemes-e újrakezdeni. Még friss ez a szakítás, várj mielőtt bármit tennél. Ha nem keres, annak oka van. Lehet,hogy csak azért mondta,hogy neked ne fájjon annyira... Lépj ki a rózsaszín ködből!!!
6/8 A kérdező kommentje:
Így mondta: "Én még nem akarok komoly kapcsolatot várjunk még egy kicsit...
Áhhh de én nagyon nagyon szeretem..:'(
2009. ápr. 19. 09:18
7/8 A kérdező kommentje:
Először én üzentem meg neki h szakítsunk, aztán pedig felakartam hívni de kivolt kapcsolva a telója, mikor bekapcsolta írtam neki egy üzit h nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni aztán beszéltünk telón és azt mondta h maradjunk csak barátok aztán találkoztunk de nem volt megbeszélve, és beszélgettünk mondta h még nincs vége de várjunk egy kicsit és mondta h majd felhív de még nem hívott...
2009. ápr. 19. 09:22
8/8 A kérdező kommentje:
Bár most nem jó a telóm mondtam neki is de van msn-is a haverjának és azon is tudna írni vagy telefonálni is tudna csak nem az én telómon...(hanem az anyumén már ha azon felmer hívni...xD)
2009. ápr. 19. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!