Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok a barátnőmmel olyan könnyedén beszélni telefonon mint személyesen? Minden félek kimondani olyan dolgokat amiket személyesen meg tudok tenni.

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez jobb mintha fordítva lenne, így legalább szemtöl szembe nem vagy annyira gátlásos. Szerintem mert félsz hogy valaki meghallja amit mondasz. pl lehet szüleid cikizték a nagynénédet vagy bátyádat mikor ö ilyeneket mondott a telefonban és most attól félsz téged is cikizni fognak.
2009. aug. 17. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
ez azért van mert telefonon keresztül nem látod hogy milyen képet vág az adott témához...ha pl a nemi életeteket próbálod vele kitárgyalni akkor igyekezz személyesen megtenni mert ez általában nem telefontéma...vagy azért is lehet mert bolondos fajta vagy és félsz attól hogy kinevet valami hülyeséged miatt....a telefonba inkább olyanokat hozz szóba amivel tudod hogy nem éghetsz be!...
2009. aug. 17. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez velem és a pasimmal is ugyan így van! Telefonba alig beszélünk.Mondjuk én nem is szeretném hogy valaki kihallgassa a telefonbeszélgetést meg azért személyesen sokkal jobb mindent megbeszélni. Msnen is szoktunk beszélni és ott minen megbeszélünk zsla telefon téma már nem is nagyon marad! De én azt mondom : még mindíg jobb hogy ha telón nem nagyon beszélünk mint személyesen ;) Mert a személyes talik mindent kárpótolnak :)
2009. aug. 17. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!