Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakíthatok a barátommal 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakíthatok a barátommal 2 hét után? (16/l, ő 15/f)

Figyelt kérdés
Nagyon bírom, mint barátot, de egyszerűen nem tudok máshogy tekinteni rá. Amikor összejöttünk arra számítottam, hogy ez majd megváltozik és megszeretem, de a helyzet egyre csak rosszabbodik, már néha találkozni sincs vele kedvem. Talán az zavar az egészben a legjobban, hogy ő egy évvel fiatalabb nálam, ezt nem tudom feldolgozni. És ha szakítok is vele, akkor azt hogyan tegyem, miket mondjak neki? Nem szeretném megsérteni...Légyszíves segítsetek, ez lesz életem első szakítása és fogalmam nincs, hogy hogyan csináljam:(
2011. aug. 30. 13:01
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj, hogy az egyik barátjának azt mondta, hogy napról napra jobban szeret:|Annyira sajnálom szegényt, de ha egyszer nem vagyok boldog vele...Hülye voltam, hogy összejöttem vele, csak mindenki biztatott, hogy majdcsak megszeretem, az egyik barátnőm is mondta,hogy ő szem szerette a fiúját, mikor elkezdtek járni, hanem időközben szerette meg, és már együtt vannak fél éve...
2011. aug. 30. 13:16
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Ha csak az életkora zavar, akkor h*lye vagy, és lehet, hogy lemaradsz egy szép szerelemről a hiúságod miatt. Ettől függetlenül jogod van szakítani.
2011. aug. 30. 13:17
 13/21 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló van, csak ő egy évvel idősebb nálam, ami egyébként nem zavar. Mi nem két hete vagyunk "együtt", hanem 2 napja... és én is így voltam, hogy majd hátha kialakul, de túl meggondolatlan vagyok, most meg azon agyalok, hogy lehetne a legfinomabban véget vetni ennek az egésznek. Meg nekem egyáltalán nem jön be külsőre, úgyhogy így nehéz vele lennem, pedig általában mindenkiben tudok valami szépet találni, de benne nem megy. :/ Majd írd meg, mi lett!
2011. aug. 30. 13:18
 14/21 anonim ***** válasza:
Mondd el neki őszintén hogy mit érzel. Biztos megfogja érteni. Sok sikert.
2011. aug. 30. 13:19
 15/21 anonim ***** válasza:
13:18-as vagyok. Egyébként én is 16 éves lány vagyok. De jó lenne veled most beszélgetni, ismerőseim között nem találtam olyat, akivel ilyen lett volna és így nehéz velük megértetni, milyen érzés ez. :(
2011. aug. 30. 13:20
 16/21 A kérdező kommentje:
13:18 teljes mértékben együtt érzek veled...nekem sincs akivel megbeszélhetném...a legjobb barátnőm nagyon azt szeretné, hogy továbbra is együtt maradjak a fiúval, mert szerinte teljesen összeillünk, másoknak pedig nem merem elmondani a problémáim, mivel nem bízok az emberekbe, azért is írtam ide ki
2011. aug. 30. 13:26
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érzed a szerelmet akkor szakíts vele. Mond el neki, hogy nem tudod folytatni. Nyílván rossz lesz neki, de neked is rossz lesz. Legközelebb akkor menj bele egy kapcsolatba mikor érzel valamit! Az hülye megoldás, hogy majd lesz valami:S
2011. aug. 30. 13:31
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Megint 13:18-as :)

Nekem is mondja a legjobb barátnőm, hogy olyan aranyosak vagyunk együtt meg nézzük meg, mi lesz a dologból, de egyszerűen nem érzem olyan jól magam úgy vele... :(És engem is szintén ő biztatott, hogy menjek bele. Úgyhogy nem tudom, most mi legyen. "bujkálok" a fiú elől, facebook-ra se merek bejelentkezni, mert félek, hogy rámír, szörnyű érzés.

2011. aug. 30. 13:36
 19/21 A kérdező kommentje:
13:18 Én is tökéletesen így érzek:) Végre valaki, aki megérti az érzeseimet:D
2011. aug. 30. 13:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Őszintén. Nagyon kedvellek, de nem vonzódom hozzád, azt hittem, majd beléd szeretek, de tévedtem.
2011. aug. 30. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!