Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szakíthatok a barátommal. Te mit tennél?
Ha tényleg úgy gondolod, hogy nem bírod tovább vele, akkor szakítsatok. Nincs annak semmi értelme, hogy még hitegeted, annak meg főleg nincs, hogy kivárod az érettségit. Hol van az még?? Keringőben vagy találtok magatoknak másik párt, vagy ha van olyan, akinek mindegy, cserélhettek is. Vagy végigcsináljátok exként. Vagy egyáltalán nem keringőztök. A lehetőségek tárháza végtelen.
Nem hinném, hogy ha most szakítasz vele, az a májusi-júniusi érettéségi eredményét különösebben befolyásolná. Viszont ha tiszta ideg leszel miatta érettségi időszakban, az a tiedet fogja. Amúgy nálunk is volt, aki elég sok idő járás után szakított a barátjával-barátnőjével, mindegyikük túlélte, keringőztek is és remekül sikerült az érettségijük. De hogy hitegesd, az nem vezet sehova...
Hát igen... "házi nyúlra" nem érdemes lőni :) Ha tényleg odafigyel rád, akkor már neki is biztos feltűnt, hogy megváltoztál.
Szerintem ha nem is szakítasz vele, legalább beszélgessetek és annyit mondj el neki, hogy "biztos már te is észrevetted rajtam, hogy elég feszült vagyok, ez azért van, mert úgy érzem, kezdenek átalakulni az érzéseim irántad"- vagy valami ilyesmit :)
A másik bevált- bár kissé sablonos- taktika (időhúzás:) ), hogy időt kérsz tőle. A kis beszélgetésetek után mondd, hogy szeretnéd átgondolni az érzéseidet, ezért sulin kívül ne találkozzatok. Így meglátod, hogy milyen lenne ha nem járnátok együtt.
Vagy a legdrasztikusabb, ami hirtelen jutott eszembe, hogy ha továbbra is "bunkó" leszel vele, lehet már szegény pasi akar veled szakítani :)
Persze ezt a pár hónapot már együtt is eltölthetitek, csak vigyázz, hogy akkor nehogy ugyanarra a főiskolára kerüljetek :)
Előbb- utóbb úgyis túl kell esni a dolgon ha már nem szereted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!