Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem szakíthatok a barátomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szakíthatok a barátommal. Te mit tennél?

Figyelt kérdés
már három és fél éve vagyunk együtt,én 17 ő 18 éves.osztálytársam,ez az utolsó év még keringőben is ő a párom.én már nem szeretem,de egyszerűen nem szakíthatok vele,mert mindennap látnánk egymást,és rossz lenne,neki főleg,mert azt hiszi,hogy sosem fog olyan lányt találni,mint én.én pedig egyre gyakrabban veszekszem,idegeskede,bunkó vagyok vele.SEGÍTSÉG!
2008. nov. 11. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
ismerek egy párt hasonló helyzetben... ott a lány ki akarja várni az évvégét, de minimum az érettségit és azután akar szakítani (a keringő miatt is legfőképp) szóval ha bírsz akkor várj... nem sokat tehetsz szerintem.
2008. nov. 11. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ez durva! de azért jó lenne ha megvárnád vhogy az évvégét, mert lehet betenne a palinak ha érettségi előtt szakitasz vele.Elég szar letörve depisen vizsgázni.nagyon befolyásolja az eredményt.sajnos én tudom milyen:S
2008. nov. 11. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Ha tényleg úgy gondolod, hogy nem bírod tovább vele, akkor szakítsatok. Nincs annak semmi értelme, hogy még hitegeted, annak meg főleg nincs, hogy kivárod az érettségit. Hol van az még?? Keringőben vagy találtok magatoknak másik párt, vagy ha van olyan, akinek mindegy, cserélhettek is. Vagy végigcsináljátok exként. Vagy egyáltalán nem keringőztök. A lehetőségek tárháza végtelen.

Nem hinném, hogy ha most szakítasz vele, az a májusi-júniusi érettéségi eredményét különösebben befolyásolná. Viszont ha tiszta ideg leszel miatta érettségi időszakban, az a tiedet fogja. Amúgy nálunk is volt, aki elég sok idő járás után szakított a barátjával-barátnőjével, mindegyikük túlélte, keringőztek is és remekül sikerült az érettségijük. De hogy hitegesd, az nem vezet sehova...

2008. nov. 11. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is így voltam a barátommal csak annyi különbséggel nem az érettségi meg az 1 osztályban járás miatt nem ment, hanem mert itt lakik 3 percre.Minden nap látom.Nagyon szar volt, de megszoktam, és megbeszéltük.És jobb így nekem úgyérzem.Vagy beszélj vele hogy lapos a kapcsolat hátha sikerül tüzet csiholni bele.Pl elmentek randizni, mind az elején mikor nem ismertétek egymást.Újból ismerkedni.Az izgi.;)Várjuk a fejleményeket tessék majd leírni:)
2008. nov. 11. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmi értelme annak, hogy húzod, annak idején pont ilyen helyzetben voltam..
2008. nov. 11. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nem bírod, a nehezebb megoldást válaszd: szakíts most. Ha viszont megoldható legalább a keringőig bírd ki vele.
2008. nov. 11. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát igen... "házi nyúlra" nem érdemes lőni :) Ha tényleg odafigyel rád, akkor már neki is biztos feltűnt, hogy megváltoztál.

Szerintem ha nem is szakítasz vele, legalább beszélgessetek és annyit mondj el neki, hogy "biztos már te is észrevetted rajtam, hogy elég feszült vagyok, ez azért van, mert úgy érzem, kezdenek átalakulni az érzéseim irántad"- vagy valami ilyesmit :)

A másik bevált- bár kissé sablonos- taktika (időhúzás:) ), hogy időt kérsz tőle. A kis beszélgetésetek után mondd, hogy szeretnéd átgondolni az érzéseidet, ezért sulin kívül ne találkozzatok. Így meglátod, hogy milyen lenne ha nem járnátok együtt.

Vagy a legdrasztikusabb, ami hirtelen jutott eszembe, hogy ha továbbra is "bunkó" leszel vele, lehet már szegény pasi akar veled szakítani :)

Persze ezt a pár hónapot már együtt is eltölthetitek, csak vigyázz, hogy akkor nehogy ugyanarra a főiskolára kerüljetek :)

Előbb- utóbb úgyis túl kell esni a dolgon ha már nem szereted!

2008. nov. 11. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!