Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Éppen van egy pasim:) Nagyon szerettük egymást amikor egy másik aki rohadt helyes és már nagyon régóta szerelmes voltam belé.Megkérdezte,hogy járunk-e.Nemtudtam mitválaszoljak..mert ugye már van pasim.SZerintetek kit válasszak?Kérlek ne olyat mondjatok,hogy hallgass a szívedre..stb!Előre is..:köszönöm!
2011. aug. 30. 11:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Úristen....komolyan mondom,h erre az oldalra nem fogok feljárni,mert tiszta felesleges,minden szex kérdésnek a 80%a a 12-15 éveseknek a kérdése....komolyan hova süllyed ez a világ???????????????????? ............
2011. aug. 30. 14:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Felsírtam xDDD
2011. szept. 5. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!