Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek gáz, ha a fiatalabb lányok tetszenek jobban?
"too old"
???
nekem is 14 körül :P Túl sok animét nézek:D
De azért 18-20 évesekre verem szal nem leszek pedo én se:P
F18
az normális ha 14 éves lány 18 évesről álmodozik, de ne nagyon örülj, gyakorlatban szerintem visszataszító:)ha a csak mondjuk egy hónappal fiatalabb 14nél, és lefekszel vele, akkor megrontod. komolyan, az ilyenektől kiráz a hideg. elméletben nekem is bejön pl dr house. szerintem ez normális. vagy az, ha egy 40 éves csávónak a 20as lányok jönnek be. a felnőtt, 18 éves fejjel 14 éves kislányok?!
barátnőmnek mondjuk 13 évesen 17 éves barátja volt (le is feküdtek) most 14, és gyűjti a skalpokat, volt 21 éves is.
kinek mi, biztos neked is megvan a varázsa hogy csak a kislányokat tudod elbűvölni, akik meg másoknak verik magukat, hogy hűűű nekem már "18 éves a pasim". egyébként nem pedofília, legalábbis egyelőre;)
ha meg megkérdezted, gondolom érzed hogy ez nem a legnormálisabb:) egy 18 éves fiúhoz max egy 16 éves lányt, vagy egy 15 évest képzelek el, aki egykét hónap múlva lesz 16. de te tudod, gondolom nem adsz itt senki véleményére:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!