Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éljem ki magam vagy legyek vele?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy 1barátnőm volt össz vissz(18éves leszek lassan) kb 1éve szakitottunk,de azóta is nagyon jóba vagyunk, és mindketten szeretjük egymást ennyi idő után is...majdnem 2évig voltam vele....tehát neméltem ki magam soha igazából, és azthiszem ez az amiért nemtudok vele lenni,epdig szeretem, de ugy érzem ha kicsit több tapasztalatom lenne jobban menne a dolog. Mit javasoltok? nem akarom hogy ez a "kiélés" később jöjjön rám, pl amikor már házas leszek vagy ilyesmi.2009. ápr. 18. 23:35
1/3 anonim 

válasza:

de mar nem vagy vele 1 egesz eve!!!!! miert nem lehetsz massal ha szakitottatok? (ki szakitott es miert??) jelenleg ezen a teren nem tartozol neki semmivel. ha szereted szedd ossze magad es bekulj ki es vard meg mi lesz a vege. ha meg nem es mar amugyse lesztek egyutt miert ne lehetnel massal??? szerintem mar igy is sok idot elvesztegettel.
2/3 anonim 

válasza:

A legjobb megoldás szerintem ha utazgatnál. Másabb vidékekre, kicsit messzebb és ott élnéd ki a vágyaidat. Ismeretlenekkel megismerkedni és velük lenni akár szex téren akár más. Kalandozz. Ha nem tartod a kapcsolatot a távolabbi érintettekkel akkor no problem. Ráadásul ugyanúgy szerethetitek egymást. Az előbbi "betelefonálónak"XD igaza van abban,hogy rövid az élet. élvezd ki. Közben szerethetsz is;)
3/3 anonim 

válasza:

Én 16 évesen ismertem meg a feleségemet, már 10 éve együtt vagyunk és első babánkat várjuk. Semmi kiélési problémával nem küzdünk. :) Szerintem az ember alapvetően monogám és nincs szüksége 8-10 párkapcsolatra ahhoz, hogy egy komoly kapcsolatban, házasságban boldogan tudjon élni. Szóval szerintem ne emészd magad, neked kell ez a srác! Nem lesz kiélési probléma, ne parázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!