Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyit kell várni a szakítás után, hogy egy új kapcsolatba kezdjen az ember?
Fogalmazásért bocsi, fáradt vagyok.
Szóval röviden: szerintetek mi az ideális "várási-idő" két kapcsolat között?
nemet és kort is írhatnátok, hogy valami statisztika-jellege legyen.
köszi :)
Ez változó, sokmindentől függ. A kapcsolat hosszától, mélységétől és az embertől is.
De érezni, amikor eljön az idő egy új kapcsolatra, mert akkor kezd csak el az ember ismét úgy tekinteni a másik nemre, és akaratlanul is társat keresni, addig maximum szórakozik.
Van aki azt mondja, hogy a kapcsolat idejének a fele szükséges a gyógyuláshoz és ez sokszor meg is állja a helyét...
27/N
Én velem volt egy eset durván 5 hónapja volt egy lány, akivel, akkor ismerkedtem össze is jöttem vele, ez volt 3 hónapja. Egy idő után rájöttem, hogy nem én vagyok neki az egyetlen, rajtam kívül 6 fiúval kavart, szakítottam vele, azóta nem volt senkim, és nem is akarok senkivel se összejönni, én nem tudok rajta túllépni.
14/F
Előző vagyok: Nem értem, mért kell lenézni a 14-15 éveseket.
Lehet nem éltünk át annyi mindent, mint ti felnőttek, de akkor is lehet hogy tapasztaltunk már dolgokat.
Nem ismered, mért ítélkezel rajta??
Akkor, amikor már várod az új kapcsolatot, szeretnéd - és keveset foglalkozol a régivel.
Valamint rájöttél már, hogy a "minden férfi/nő ugyanolyan, és egy nagy disznó/ribanc, mert lám az enyém is mit csinált" mekkora butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!