Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyit kell várni a szakítás után, hogy egy új kapcsolatba kezdjen az ember?

Figyelt kérdés

Fogalmazásért bocsi, fáradt vagyok.

Szóval röviden: szerintetek mi az ideális "várási-idő" két kapcsolat között?

nemet és kort is írhatnátok, hogy valami statisztika-jellege legyen.

köszi :)

2011. aug. 30. 00:02
1 2 3
 11/23 Inkog Nito ***** válasza:
79%
14 évesen te már csak tudod :DD
2011. aug. 30. 00:14
 12/23 anonim ***** válasza:
hagyd a hugom!
2011. aug. 30. 00:20
 13/23 anonim ***** válasza:
93%

Ez változó, sokmindentől függ. A kapcsolat hosszától, mélységétől és az embertől is.

De érezni, amikor eljön az idő egy új kapcsolatra, mert akkor kezd csak el az ember ismét úgy tekinteni a másik nemre, és akaratlanul is társat keresni, addig maximum szórakozik.

Van aki azt mondja, hogy a kapcsolat idejének a fele szükséges a gyógyuláshoz és ez sokszor meg is állja a helyét...

27/N

2011. aug. 30. 00:20
 14/23 anonim ***** válasza:

Én velem volt egy eset durván 5 hónapja volt egy lány, akivel, akkor ismerkedtem össze is jöttem vele, ez volt 3 hónapja. Egy idő után rájöttem, hogy nem én vagyok neki az egyetlen, rajtam kívül 6 fiúval kavart, szakítottam vele, azóta nem volt senkim, és nem is akarok senkivel se összejönni, én nem tudok rajta túllépni.

14/F

2011. aug. 30. 00:55
 15/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok: Nem értem, mért kell lenézni a 14-15 éveseket.

Lehet nem éltünk át annyi mindent, mint ti felnőttek, de akkor is lehet hogy tapasztaltunk már dolgokat.

Nem ismered, mért ítélkezel rajta??

2011. aug. 30. 00:59
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
5 éves kapcsolat után két hónapig voltam egyedül, aztán jött valaki, akit csupa véletlenek segítségével kevert elém a sors, és újra tudtam szerelmes lenni. Féltem, hogy még gondok lesznek, nyomok maradnak az előzőből, mindenki húzott vissza, hogy még korai lenne. De eltelt azóta három hónap és nagyon boldog vagyok vele, teljesen meggyógyultam, nagyon szeretjük egymást. Nem idő kérdése, elhatározás. Hogy képes vagy-e elszakadni a régitől, és befogadni az újat, nincs bevált recept.
2011. aug. 30. 01:21
 17/23 anonim ***** válasza:
lemaradt, 21/L
2011. aug. 30. 01:22
 18/23 anonim ***** válasza:
32%
Pancserek.
2011. aug. 30. 01:40
 19/23 anonim ***** válasza:
Egyéntől függ.
2011. aug. 30. 01:59
 20/23 anonim ***** válasza:

Akkor, amikor már várod az új kapcsolatot, szeretnéd - és keveset foglalkozol a régivel.

Valamint rájöttél már, hogy a "minden férfi/nő ugyanolyan, és egy nagy disznó/ribanc, mert lám az enyém is mit csinált" mekkora butaság.

2011. aug. 30. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!