Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mit kellene tennem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit kellene tennem? Igy mefogok bolondulni

Figyelt kérdés
3 hete megismerkedtem egy lannyal a neten.képen nmgayon szép lány,nem rossz,tetcik.belémszeretett,neten keresztül,telon sokat beszeltünk.ma talalkoztam vele,és sajnos nem iennek képzeltem el.sjnos csalodtam.igazabol igy elöben nem nagyon tetcik,nem mondom h csunya,de nem akarom eggyaltalan.visont mar a képeit feltöltötem korabban aképeim közé.mit tegyek?végül is nem akarom megbantani sem.valami olyan tanacs kellene ami segiene rajtam.ugy akarnám,hogy valahogy megharagudjon rám és ö dobjon ki engem.igy legalabb nem bantom meg annyira.de mit csinaljak h megahragudjon?segitsetek :(
2011. aug. 29. 22:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet az őszinteséged értékelni fogja, azt hogy nem hazudsz neki, nem használod ki. Máskor meg ne mondd senkinek, hogy szereted, amíg nem láttad. Nem csak te vagy a hibás, hanem ő is az.

Értem én, hogy mire gondolsz, mit szeretnél, de hidd el, hogy nem jó megoldás. Nem az lesz, hogy ő boldog lesz, téged utál, te is boldog leszel mással és nem érdekel, hogy utál téged, csak boldog legyen. Közben tönkre teszed őt, lehet bosszút is akar majd.

2011. aug. 29. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem akar egy kapcsolatot, amiben szánalomból, sajnálatból járnak vele. Mondd meg, hogy gondolkodtál és csak barátnak szeretnéd. Ez a legtisztességesebb vele.
2011. aug. 29. 23:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Vagy most mondjuk ilyeneket, hogy öld meg a háziállatát, ásd el az édesanyját, pisild le...

Nem jó, hidd el...

2011. aug. 29. 23:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy hosszú, fájdalmas kapcsolatot akarsz. Teljes megsemmisülést? Ha már megcsalod akkor utálni fog.
2011. aug. 29. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!