Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit kellene tennem? Igy mefogok bolondulni
Figyelt kérdés
3 hete megismerkedtem egy lannyal a neten.képen nmgayon szép lány,nem rossz,tetcik.belémszeretett,neten keresztül,telon sokat beszeltünk.ma talalkoztam vele,és sajnos nem iennek képzeltem el.sjnos csalodtam.igazabol igy elöben nem nagyon tetcik,nem mondom h csunya,de nem akarom eggyaltalan.visont mar a képeit feltöltötem korabban aképeim közé.mit tegyek?végül is nem akarom megbantani sem.valami olyan tanacs kellene ami segiene rajtam.ugy akarnám,hogy valahogy megharagudjon rám és ö dobjon ki engem.igy legalabb nem bantom meg annyira.de mit csinaljak h megahragudjon?segitsetek :(2011. aug. 29. 22:42
11/14 anonim válasza:
Lehet az őszinteséged értékelni fogja, azt hogy nem hazudsz neki, nem használod ki. Máskor meg ne mondd senkinek, hogy szereted, amíg nem láttad. Nem csak te vagy a hibás, hanem ő is az.
Értem én, hogy mire gondolsz, mit szeretnél, de hidd el, hogy nem jó megoldás. Nem az lesz, hogy ő boldog lesz, téged utál, te is boldog leszel mással és nem érdekel, hogy utál téged, csak boldog legyen. Közben tönkre teszed őt, lehet bosszút is akar majd.
12/14 anonim válasza:
Csak nem akar egy kapcsolatot, amiben szánalomból, sajnálatból járnak vele. Mondd meg, hogy gondolkodtál és csak barátnak szeretnéd. Ez a legtisztességesebb vele.
13/14 anonim válasza:
Vagy most mondjuk ilyeneket, hogy öld meg a háziállatát, ásd el az édesanyját, pisild le...
Nem jó, hidd el...
14/14 anonim válasza:
Egy hosszú, fájdalmas kapcsolatot akarsz. Teljes megsemmisülést? Ha már megcsalod akkor utálni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!