Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit kellene tennem? Igy mefogok bolondulni
Ma durva hangulatomban vagyok, de te most kivétel leszel.
Hidd el, hogy roszabb lesz neki, ha megutáltatod magad és neked is rosszabb lesz. Szóval vállald a felelőséget.
Neten nem lehet beleszeretni senkibe. Max egy álomba. Szépen közöld vele, hogy nem akarod megbántnai, de nem ilyennek képzelted el.
szerintem is mond meg neki az igazat, nagyon megutal, de legalabb nem kell meseket kitalalni es hazudni.
19f
uristen 3 hetes kapcsolat!!! milesz ha vége lesz...
mond meg neki, hogy sajnos ez a kapcsolat nem fog menni... ne légy beszari te vagy a férfi!!!
esetleg ha nagyon beszari vagy, mond meg neki, hogy egy másik lány miatt... de attól csak magát fogja utálni.
szerintem légy férfi
a 2. válaszolónak igaza van szerintem.
Legközelebb már a randin mondd el, hogy ne legyen később ilyen sz.a.r. érzés.
Köszöönm az utolsó kettönek is a választ.Aza helyzet h érzek iranta valamit,beletudnék szertni csak a külseje nem az ami nekem kell!! :(
sajnos nagyon jo szivem van,igy nem fogom neki megmondani.nem akarom megbantani.
valam ötlet?hogyan utaltassan magam meg vele:
Azért akartam képet, hogy lássam, mennyire lehetett szép, mennyire volt photoshopos kép.
Utoljára mondom el szépen kedves kérdező, hogy ne akard magad megutaáltatni vele, mert azzal többet fogsz ártani neki és magadnak is. Ha egy ember, aki imád téged és megutál, az ki.szott nagyot csalódik. Ha nagyon szeret, akkor meg annyira meg kell utáltatnod magad vele, hogy közben teljesen hazavágod szegényt, lehet szeretni sem fog tudni többet. Szóval ne legyél gyáva alak. Megmondom neki, hogy nem, ha nem érti, akko megutáltatod ahogy akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!