Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, összejönnétek egy plázacicás külsejű, de okos lánnyal?
Szercsizem az ilyen cukcsi mukcsi csajszikat
20/40kg alfahím
Igen itt vagyok Én.
4,5 lett a bizim,és a ferfiak bomlanak a lábam előtt!!!!!!!
az okosságot az alatt értem, hogy TANULOK normálisan, a bizonyítványom 4,5 fölött lett (és csak azokból lettem 4-es, amikre bár rengeteget tanultam mégsem mennek: kémia, biológia, fizika, földrajz... de úgysem ezekkel megyek tovább)
a plázacicás külsőt pedig azon értem, hogy festett szőke haj, erősebb smink, rózsaszín, lányos ruhák és műköröm. de nem viselkedem r..bancosan.
Még azt megértem, hogy nem megy a kémia meg a fizika, habár, ha valaki érti a matekot, akkor ezeket is, de ez lényegtelen!
Kisbogár, a földrajzon és a biológián mit nem értesz, lerakod a kis plázás segged és megtanulok! Vagy a szaporodás nem világos? Élőben jobban menne mi?
Jah, mellesleg attól, hogy valakinek 4,5 fölött van az átlaga közel sem biztos, hogy olyan értelmes, nekem is volt egy osztály társam anno szín kitűnő volt mindenből, de egy mondatot nem tudod elmondani értelmesen! :S
Az meg, hogy mennyi az átlagod egyik normális pasit sem fogja érdekelni!
Nem értem miért kell a lányt cikizni.Azért ha valakinek Középsuliban 4,5 a bizije biztos hogy,tud valamit.
Ritka az ilyen de van hidjétek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!