Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, összejönnétek egy plázacicás külsejű, de okos lánnyal?
Figyelt kérdés
úgy érzem, a külsőm alapján mindenki síkhülyének néz és senki nem akar velem komoly kapcsit :// :(2011. aug. 29. 21:43
11/41 anonim válasza:
Túl fiatal vagy hozzám, így nem.
22F
12/41 A kérdező kommentje:
bocsi, de képet nem fogok kitenni, mert nem véletlenül a gyakorikérdésekre írtam a kérdést nem pedig a facebookra... xD:D
2011. aug. 29. 21:50
13/41 anonim válasza:
Nagyon intelligens lehetsz ha még a KAPCSOLATOT se tudok kiírni hanem kapcsizol itt..Az ilyen nő a kutyának se kell, de nem baj prostinak jó leszel.
14/41 anonim válasza:
én is arra szavazok, hogy: képet! :D
15/41 A kérdező kommentje:
ki birom írni hogy kapcsolatot, KAPCSOLATot, csak már mindenki alszik, és nem szeretem ilyenkor hangosan verni a billentyűzetet, ha nem haragszol...
2011. aug. 29. 21:52
17/41 anonim válasza:
az sarkon majd felveszlek ha betöltötted a 18-at.
18/41 anonim válasza:
Igen. Csak lehetőleg ne használjon olyan szavakat mint a "kapcsi"... ;)
19/41 A kérdező kommentje:
21:53... xDDDD
de halkabban meg csak úgy tudok írni ha fél percig írok egy szót...na mindegy, ezen fennakadni, istenem :D válaszok jöhetnek még, kép nem lesz, mert egyrészt nem akarok másrészt törlik a kérdést (személyi jogok blabla) bocsi:)
2011. aug. 29. 21:56
20/41 anonim válasza:
Írj privátban, beszélgetünk és megmondom h normális-e a gondolkodás módod.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!