Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy ilyen sráccal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy ilyen sráccal? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem partyarc, gyűlüli a füstös, zsúfolt helyeket, viszont nagyon szeret beszélgetni, beülni egy hangulatos kávézóba, kirándulni stb. Nem iszik alkoholt (soha, még Szilveszterkor sem), nem dohányzik, sőt be sem megy olyan helyre, ahol a dohányoznak, mivel tisztában van a passzív dohányzás veszélyeivel. Az egészséges életmód híve, csak csirkemellet, salátát, teljes kiőrlésű kenyeret és hasonló dolgokat eszik, illetve csak ásványvizet iszik. Rendszeresen edz, ezáltal sportos testalkatú, viszont utálja a versenysportokat, nem néz sportközvetítéseket, nem ismeri a focicsapatokat stb. Külsejére nagyon igényes, divatosan öltözködik, az egész testét szőrteleníti, órákat tud a fürdőszobában eltölteni, mindig kellemes parfümillata van, többen metroszexuálisnak tartják. Mindig és mindenkor megfontolt, felelősségteljes és tudatos, például soha nem hajt gyorsan, illetve nem szegné meg a KRESZ-t, nem vásárol felesleges dolgokat stb. Rendkívül precíz és igényes a szűkebb és tágabb környezetére, például állatot nem tűrne meg a lakásban, szelektíven válogatja a hulladékot, mindig rend és tisztaság van nála. Nagyon fontos számára a higiénia, naponta legalább ötvenszer mos kezet. Határozott elképzelése van a világról, ami mellett akkor is kitart, ha a nagy többség mást gondol, magyarán szólva nem jellemző rá a "csordaszellem". Feladatait, kötelességeit mindig határidőre (vagy azelőtt) teljesíti, sokak strébernek nevezik. Mindenkivel próbál kedves és megértő lenni, igazi lelki társ, akivel a legnagyobb titkát is megoszthatja az ember. Mindezek mellet sokak szerint nem is néz ki rosszul.

Mielőtt megkérdeznéd, igen, rólam van szó, 24/F vagyok. Na, vélemények?

2011. aug. 29. 21:25
1 2
 11/19 anonim válasza:
Erről egyszerre jutott eszembe Shrekből a Szőke Herceg meg Monk(a flúgos nyomozó). Erre mondják, h tökéletesnek látszik, de ez a merevség már tényleg idegesítő...
2011. aug. 29. 21:48
 12/19 A kérdező kommentje:

21:38!

Köszi a részletes választ, ment a zöld kéz! Az a baj, hogy többé-kevésbé a páromtól is elvárnám az említett dolgokat, persze lehet némi kompromisszumot kötni. Buliban nem érezném jól magam, szóval ez esélytelen, esetleg szabadtéri koncerteken való részvéltelt tudnék elképzelni. Dohányzás szintén kizáró ok.

Nem szárad ki a sok kézmosástól a bőröm, mivel hidratárló krémszappant használok.

Ha valaki tetszene és például lenne egy macskája vagy egy nyula, rendben van, de a házba az állatokat akkor sem engedném be, maximum a kertben lehetnének.

2011. aug. 29. 21:50
 13/19 anonim ***** válasza:
38%
Te lenni meleg?
2011. aug. 29. 21:58
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
kíváncsi lennék rád. 18/L
2011. aug. 29. 21:58
 15/19 anonim ***** válasza:
79%

Én is megnéznélek magamnak...

21/L

2011. aug. 29. 22:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Hali!

Én is pont ilyen vagyok, csak fiatalabb kiadásban. Minden passzol, csak a szőr nem. Szeretem ha egy férfi szőrösebb. Tehát a lábát békén hagyja, a mellkasát, a hónalj az mindegy. Azért remélem te a lábadat nem szőrteleníted, attól valahogy kiráz a hideg.

De a kérdésedre válaszolva járnék én ilyen sráccal, ha idősebb lennék. Az én korosztályomban ilyen fiú nem létezik sajnos.

15/L

2011. aug. 29. 22:13
 17/19 anonim ***** válasza:
79%

Nálam ki vagy zárva rögtön, mert van egy panelcicám :)

Van valami oka annak, hogy így ragaszkodsz a rendhez, fegyelemhez, szabályokhoz? Szerintem kell néha egy kis lazítás, azért vannak a szabályok hogy megszegjük őket, nem? :)

22/L

2011. aug. 29. 23:22
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem is szobamacskám van, akihez összeköltözés esetén nem vihetném, illetve akárkinél lakunk, az illető elvárná, hogy váljak meg a macskámtól, az ki lenne csukva.

Összességében azt javaslom, ne az elvárásokkal kezd az ismerkedést - elképzelhető, hogy beleszeretsz valakibe, aki nem teljesen olyan, mint Te, és a kedvéért lazítasz pár dolgon (ahogyan ő is biztos elfogad téged a hóbortjaiddal)

Párkapcsolatban ENNYIRE nem lehet merevnek lenni. Pont az is benne van, hogy ha drasztikusan nem is, de 1-2 dologban alakítják egymást a felek.

2011. aug. 30. 00:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Neked sincs életed... Tuti ez valami agyi baj nálad. Ha úgy élnél, mint egy normális ember, akkor több nőnél lehetne esélyed. Kb olyan lehetsz, mint Monk a flúgos nyomozó...

De nyugi megtalálja a zsák a foltját.

2011. aug. 30. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!