Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez csak testiség vagy több?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak testiség vagy több? Mit érzek?

Figyelt kérdés
Vagy egy fiú akivel nagyon jóban vagyunk, de csak barátok. Mindenról tudunk beszélgetni, pasikról,csajokról. Tényleg csak barátként szeretem, örülök neki ha jól alakulnak a csajos dolgai, és ö is örül neki amikor arról mesélek h jól alakul a párkapcsolatom. Az utóbbi időben viszont néha arra gondolok h milyen lenne ha megcsókolna, átölelne, simogatna... Nagyon izmos és amikor látom mondjuk a mellizmát pólón keresztül akkor megszivesebben átölelném. Viszont nem vagyok szerelmes, legalább is nem bele, és még csak nem is tetszik mint pasi, nincsenek pillangók a gyomromban amikor meglátom...Viszont akkor miért érzem ezt néha? Van egy fiú aki viszont tetszik, ha őt meglátom vannak pillangók a gyomrombanm és nála mégsem érzem ezt.
2009. ápr. 18. 21:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát nehéz eset :P

sztem ez csak olyan pillanatnyi fellángolás vagy h mondjam...vagyol valakire es keresed, es mindenkiben mas dolgot talalsz ami vonzana teged...

2009. ápr. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!