Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 4 nap alatt 4 talit mondott le. Most ezt azért mert már nem szeret vagy tényleg igazat mond?
4 nap. 4 megbeszélt randi... 1 suliba járunk. szerdán és csütörtökön nem volt suliba (orvosnál volt). Úgy volt hogy szerdán benéz hozzám az orvos után és egy picit elleszünk.De írt 1 üzit hogy ne haragudjak de nem tud átjönni de majd holnap bepótoljuk. Beszéltem vele msnen fáradt és kiidegelte az orvos és nem akar nekem "nyafogni".De majd holnap (vagyis csütörtökön) tali. hívtam ha nagyon nem haragudnék akkkor elmenne horgászni mert olyan jó idő van. Ok megértem. Most miért is ne? Pénteken jött suliba de suli után megvárt 1 puszi 1-2 szép szó és megy mert majd mennek horgászni a haverokkal... Ma meg írt reggel smst hogy délután ráér és velem akar lenni.Aztán pár óra múlva írt hogy összeveszett apujával és nagyon haragszik rá és nem jön mert inkább horgászik.Én holnap nem érek rá mert család + minden hülyeség...
Kivagyok!Mi az hogy soha nem ér rá?Vagy ez természetes? Segítsetek!Szeret még(mert azt mondja)?Én nagyon szeretem meg eddig ő is imádott és nem is volt eddig semmi baj csak most lehet a horgászatra vagyok mérges...
14/l (Ő meg 16. 1 éve vagyunk együtt)
Szerintem szeret!
Csak ideges lett lehet, hogy az orvos valami nagyon csúnya betegésget fedett fel, ami lehetséges hogy fertőző és ha bárkit akkor téged nem akar megfertőzni, szerintem a horgászás kmau csak otthon kockult vagy valami
az orvos szerint semmi baja csak a vérnyomása néha magas.
a horgászás nem kamu az tuti mert felhívtam és haverot ott beszélték hogy "ehh már majdnem megvolt" meg "fogd már mag azt a ro**dt botot" stb. tuti h horgászott...
csak azt nem tudom hogy miért nem velem van inkább?
Lehet, hogy sokat vagytok együtt és kell neki ilyen idegi állapotban a haverokkal való felhőtlen szórakozás. Ha szereted akkor megérted, hogy most erre van neki szüksége. De ha találkoztok suliban vagy iskola után akkor nyugodtan mond el neki, hogy kicsit rosszul esett, hogy lemondott egymás után 4 randit. Vesd fel neki, hogy akkor menjetek el hétvégén ketten horgászni ha annyira szeret.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!