Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavar/zavarna, ha párotokat mások látják meztelenül, illetve ha ő lát másokat meztelenül?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szégyellős típus. A nudizás lehetősége már régóta foglalkoztat, egyrészt kíváncsiság, másrészt erotikus élmény szempontjából. A barátnőmet sem zavarná a dolog. Mindketten izgatónak találnánk valamelyest, ha mások láthatnak minket. Én viszont félek, hogy nagyon kellemetlen élményem származna belőle. Nem tudom eldönteni ugyanis, hogy mennyire zavarna, ha a barátnőmet más férfiak mustrálnák, vagy ha ő látna nálam vonzóbb férfiakat meztelenül. Persze tudom, hogy ez természetes (mármint a fizikai vonzalom mások iránt) és azt is, hogy a legtöbb helyen ahol nudizni lehet senkit nem édekel a másik teste. A barátnőm viszont gyönyörű és klasszikus 90-60-90es arányokkal rendelkezik. Egyszer úgy vagyok vele, hogy Ő azért a barátnőm többek között, hogy azt a csodát, amit az ő meztelen teste nyújt csak velem ossza meg. A mellei látványa, a feneke, a karcsú dereka az én ajándékom tőle. Más alkalommal pedig tökre lazán kezelem, hogy ez természetes dolog és senkit nem érdekelne a mellettem meztelenkedő barátnőm. Önbizalmam jelenleg egyáltalán nincs. Talán az is közre játszhat a dologban. Lehet, hogy csak túl önző vagyok? Vagy magamból indulok ki (hogy engem izgatna, hogy más lányok látnak meztelenül, illetve, hogy én mustrálhatom őket, és nem akarom hogy ő ugyanezt csinálja)? Talán mindegyik együtt? Érdekelne a véleményetek2011. aug. 29. 18:24
11/17 anonim válasza:
mégis mit képzelsz te?:D
hidd el szivi megnézi a pasikat sőőt masztizik is rájuk olyanokra akik 100x jobbak mint te:)
neked lehet nézni nőket? neki nem? loller
12/17 anonim válasza:
és ha igazán szeretnéd nem akarnál más nőket nézegetni mesztelenül főleg úgy,hogy egy karnyújtásnyira van tőled. nem szereted őt csak a testét.ez a mondataidból is lejön.
13/17 anonim válasza:
Ha a barátnőd igazi 90-60-90 akkor nem tudom mit akarsz annyira a többi nőtől. Ha a barátnőd tökéletes akkor nem akarnál nézegetni más nőket. Egyszerűen egy ösztönlény pasi vagy aki nem bír megállni egy nőnél,de mivel komoly önbizalomhiánnyal rendelkezik fél,hogy nem talál magának mást ezért inkább nem csalod meg a barátnődet,hanem ilyen szr ürügyekkel próbálkozol csajokat lesni. SZÁNALMAS. És jobb ha tudod,hogy nudista strandon inkább vén nénik vannak;)
14/17 anonim válasza:
figyelj ennyi erővel kérdezhetnéd azt is hogy elmennél-e vele szaunázni, nudista strandra stb.(XD, nembiromki nevetés nélkül a nudista szót XD) nah csakennyit szerettem volna mondani.
15/17 A kérdező kommentje:
A vége felé kicsit félreértelmezték a kérdést a kedves válaszadók. Arra voltam kíváncsi hogy a kérdésben foglalt tények egyeseket mennyire zavarnának. Aki azt mondja, hogy a párján kívül nem izgatja más az hazudik, de nem is ezzel kapcsolatban voltam kíváncsi a véleményetekre. Számomra ő a legszebb, akit valaha láttam. Felesleges kihozni a kérdésemből azt, hogy én tulajdonképpen más nőkre vágyom és őt csak a testéért szeretem lassan másfél éve, hiszen ez nem így van. Et bizonygatnom viszont a kérdés szempontjából teljesen felesleges. Az érdekelt csupán hogy mások hogyan viszonyulnának a kérdésben foglaltakhoz. Mennyire lennének "lazák" vagy szigorúak egy-egy ilyen eset kapcsán, és pusztán a könnyebb érthetőség végett leírtam pár kételyt vagy félelmet, például azt hogy ha nekem izgató más nők látványa akkor neki miért ne lenne izgató más pasik látványa. Nem vágyom senki másra, eddig sem vágytam, és ezután sem fogok. Köszönöm az eddig érkezett és jó helyre fókuszált válaszokat.
2011. aug. 31. 12:17
16/17 anonim válasza:
Engem sem zavarna ha mások meztelenűl látnák és izgatná őket!
29F
17/17 anonim válasza:
az kurv.ára zavarna,ha nekem meg lenne tiltva,hogy másokat nézzek neked meg nem. és eléggé szánalmas dolog amit művelni akarsz. remélem dobva leszel.pusszantás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!