Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjak nemet ha leszólítanak?
Megesett már, hogy leszólított egy pasi, aki amúgy tök kedvesnek tűnt, meg teljesen kulturáltan jött oda hozzám, de első ránézésre tudtam, hogy nincs meg a vonzalom a részemről, és sose járnék vele.
Ilyenkor sose tudom mit csináljak. Semmi esetre sem akarom durván elküldeni. Hogyan lehet finoman közölni vele, hogy "nem". Nem akarom rombolni senki önbizalmát, egy laza "bocsi, de nem jössz be" szöveggel. Ti, hogy csináljátok? Létszi csak az írjon, akinek tényleg van ötlete, vagy bevált módszere.
18:40
soha semmit nem eröltetek ami éppen az eszembejut azt írom le :P
ezért csak az 1% a értelmes annak amit kiszoktam irkálni válasznak
Nauron, nem vagy poénos, ne erőltesd.
Érdekes, hogy a kérdező kb 1 normális választ nem kapott, pedig hányszor olvasom itt a gyakorin, hogy a nők visszautasitása milyen önbizalomromboló, és sokan már ezért nem mernek odamenni egy lányhoz.
Engem is édekelne amugy, hogy hogyan lehet a férfakkal ezt normálisan közölni.Ugy látszik sehogy.
Tudomén hogy nemvok poénos de jóérzés csak úgy kikapcsolódásból ilyeneket irni
Másrészt ott elöbb írtam hogy pont amit épp gondolok azt írom le amit eröltetni kell az nem kikapcsolódás
Harmadrészt itt mindenki önbizalomhiányos?? egy lány elutasít ezvan nemtetszhetsz mindenkinek az élet nemáll meg egy visszautasítástól söt még többtöl sem legalább tudod hogy a "módszered" nemválik be mással kell próbálkozni
dehamár ennyire ettöl rettegö emberek vannak akkor leírom
akiböl sugárzik az önbizalom:
akarsz táncolni?
bocs nem
köszi de nem stb stb
akin nagyon látszik az önbizalomhiány
akarsz táncolni?
itt szinte akármit mondanál ami visszautasítás az csak lerontaná az önbizalmát
...omg....
Ha csak úgy álldogálsz valahol okés odasétál hozzád egy pasi, beszélgess vele, ha van kedved, nem feltétlenül kell vele járnod ezután.... :D Nem bántásként kérdezem, de hány éves vagy?
Ha meg nem akarsz vele beszélgetni sem, akkor mondd, hogy bocs, de várok valakit, vagy fáj a fejed/fogad és nincs kedved beszélgetni. Ezzel senkit sem fogsz megbántani, hiszen lehet hogy mögé lát valaki, de még mindig ott van hogy lehet hogy igaz. viszont attól, hogy nem érzel iránta vonzalmat, de szerinted jól néz ki, aranyos, kedves, beszélgess vele, bármi kisülhet belőle, hiszen a vonzalom nem mindig elsőre alakul ki. Velem is előfordult már. :)
20/L
jja de tényleg mi a francnak vetíteni? Fáj a fejem, van pasim, blabla....
Miért nem lehet egyenesen azt mondani egy VADIDEGENNEK, hogy hagyjon, mert nem vagy rá kíváncsi? Ez az egyenes, tiszta beszéd, én ffi vagyok de ha ilyen szöveggel koptatnának le, hogy fáj a fejem, a képébe röhögnék: hülye tyúk! De ha azt mondaná, figyelj, nem jössz be, hagyjál, menj innen, takarodj, húzz a retekbe, ...... tudomásul venném. Nők! Ne hazudozzatok és nem képzelegjetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!