Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a páromnak, egy hét múlva lesz a születésnapja!?
Figyelt kérdés
Egy hónapja vagyunk együtt. Annyira személyeset nem szeretnék neki venni, meg annyira nagy, drága dolgot sem. Inkább valami semleges, szép de hasznosat. 32 éves férfi, szereti a focit (de minden sportot imád), a természetet, a Kispál nevű zenekart. Szeret fényképezni, kirándulni. Kérlek adjatok valami tippet mivel lephetném meg?
Ilyenekre sajnos egyéb okok miatt nincs lehetőség, hogy "romantikus vacsora"...(stb) Erre már én is gondoltam.
Köszönöm 28/N
2009. ápr. 18. 18:50
1/4 anonim válasza:
Ha jó a humora, akkor én vennék neki egy focilabda formájú távirányítót. Nekem van, működik. Media Markt-ban lehet venni. Meg lehet mellé valami csokit is, becsomagolod, és kész is. :-)
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, utánna nézek! De várom még a tippeket ha tudtok segíteni!:)
2009. ápr. 18. 19:11
3/4 anonim válasza:
Hogy mit vegyél?
A srácnak sört, magadnak meg egy szexi fehérneműt...
4/4 anonim válasza:
focimezt ha hord ilyesmit. termoszt es csinalj ra uvegfestrekbol vmi mintat. cd-t. fenykepalbumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!