Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak hamarosan születésnapja lesz. Meg szeretném lepni egy ajándékkal. Várom a hozzászólásaitok. Te örülnél ennek?
Tehát az ötlet a következő:
Vettem egy noteszt.Ez egy kuponfüzet szerepét tölti majd be.Minden oldalra írok valamit és amikor kitép egyet az adott nap teljesítem a papírlapra írt dolgot.
Ez főzés,sütés,szex(helyszinek,pózok stb.),szabadidős tevékenység stb témában.
Légyszi írjatok olyan dolgokat aminek ti is örülnétek vagy amit felírnátok egy ilyen "füzetbe"
Köszi előre a segítségeteket!:)
Ui:Ti örülnétek ennek a dolognak?(Persze azért "normális"ajándékot is kap)
Igen,együtt élünk,ez nem probléma.
Akkor ok ha jó ötletnek gondoljátok,már csak tippeket szeretnék:)
jó ötlet am nekem tetszik.
témák: mosogatás,takarítás,lekvárfőzés, palacsinta,kukoricamorzsolás, permetezés, szalonnasütés, rotakapázás,csujjogató, pogo, stb:)
Hát épp ez a lényege,hogy amikor csak neki van kedve akkor is megtegyem,végülis ajándék:)neki szivesen megcsinálom,ha örömet okozok.Biztos lesz olyan nap amikor nem a leglelkesebben végzem a "minden házimunka az enyém"cédulát,de ez van:D
Utolsó!:D Nincs mit permetezni,hacsak nem a rózsákat és az epret.De a pogó és a szalonnasütés nem rossz:)
Köszönöm akadtak jó dolgok amiket még nem jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!