Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi négyszög. Létezik kiút?
Valamivel több, mint két éves boldog párkapcsolatban élek. A párommal nagyon különböző személyiségek vagyunk, de jól kiegészítjük egymást, és azért van elég közös pont is az életünkben. A szex nemcsak fantasztikus, de eddig egyre jobb és jobb lett. Az összes ismerősöm irigyli, hogy milyen "jó csajom van." Amikor együtt vagyunk, nagyon jól érzem magam vele. Ő az első komolyabb barátnőm, és el tudom vele képzelni a hátralevő életemet.
Ezért sokkolt, amikor nemrég egy házibuliban, ahová véletlenül a barátnőm nélkül mentem (ő is meg volt hívva, csak pont közbejött neki valami családi ügy) enyhe alkoholos befolyásoltság alatt elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, és valami elképesztő kölcsönös vonzalom támadt fel bennünk. Azon kezdtünk beszélgetni, hogy milyen hasonló problémáink vannak a párkapcsolatunkban (az övé 3 éves), aztán szép lassan kiderült, hogy szinte minden hobbink, zenei/filmes ízlésünk, vágyunk, célunk közös. És igen, hozzá kell tennem, hogy teljesen más módon, de ő is rendkívül vonzó külsővel bír.
Szó szót követett, és mire felocsúdtam, már szorosan ölelkezve beszélgettünk és simogattuk egymást, és az éjszaka hátralevő részét egymás karjaiban töltöttük (szigorúan vett megcsalásra alkalmas cselekedetek nélkül, mert csók vagy még több egyikünk lelkiismeretével se lett volna összeegyeztethető).
Persze ezek után néhányszor teljesen józanul is nekiálltunk megbeszélni, hogy mi történt, és hogyan tovább, de minden kísérletünk úgy végződött, hogy iszonyatosan elszégyelltük magunkat, tudatosítottuk magunkban, hogy nem szabad, de a hosszú ölelések/puszik/érintések/stb. nem maradtak el.
Az első gondolatunk az volt, hogy az eddigi párkapcsolatainkból mindenképp ki kell szállni. De a gyakorlatban ez nem bizonyult olyan egyszerűnek. Hamar kiderült, hogy egyikünk se képes szakítani a párjával, mert ő is szereti a barátját, és én is a barátnőmet. Hogy iránta mit érzek, azt még megfogalmazni se igazán tudom. Azóta rendszeresen beszélgetünk, és a közös baráti társaság miatt a közeljövőben személyesen is sokszor fogunk találkozni.
Közel egy hónapja nem bírok rendesen enni és aludni, ha nem koncentrálok erősen valami másra, folyamatosan ezen rágódom. Létezik, hogy szívből, viszonzottan szeressek egy csodálatos nőt, és közben plátóian szerelmes legyek egy másikba? Volt valakinek hasonló élménye? Mi lett a vége? Mi lehet a vége? 22f
(bocs, hogy hosszúra sikerült, de nem tudom rövidebben elmondani. köszönöm, ha végigolvastad, ha pedig még valami tanácsod is van, lekötelezel :)
Szó szót követett, és mire felocsúdtam, már szorosan ölelkezve beszélgettünk és simogattuk egymást, és az éjszaka hátralevő részét egymás karjaiban töltöttük (szigorúan vett megcsalásra alkalmas cselekedetek nélkül, mert csók vagy még több egyikünk lelkiismeretével se lett volna összeegyeztethető).
???
1.: mit nem értesz? szívesen kifejtem.
2.: sajnos nem fikció, de igyekeztem igényesen és érzékletesen lefesteni a helyzetet.
3.: a négy szög: én, a barátnőm, a buliban megismert csaj és az ő pasija.
Légyszi ne azon csámcsogjatok, hogy a "négyszög" kifejezést használtam a kérdésben.
Miért, a pasijával is volt dolgod? Vagy a csajodnak? Akkor lenne négyszög.
Egyébként úgy irsz mint egy b*zi, olyan gondolataid vannak mint egy nőnek, mi vagy te valami lány?
Kiút ebböl? Hát ez egy iszonyatos helyzet, ha nem sikerül megoldani benne leszel a híradóban.
Szerintem klasszikus válasz erre: sz..ban vagy, de nem is kicsit. Nem lesz jó megoldás. Egy biztos: ha a meglévő pérkapcsolatod tényleg tökéletes, akkor egyszerűen nem fordulhatna elő, hogy egy másikkal így érezz. De ha váltasz, akkor sem biztos, hogy jó lesz a vége, és tuti a lelkifurdalás. Nem nagyon segítettem, mi? Bocs.
Hülye ötlet, de pénzfeldobás vagy harmadik?
Az előbbi beszólásokhoz: Látszik a különkbés "köztetek" és a kérdés feltevője között, mert látszik hogy jártak könyvek a kezébe és érthetően meg tudja fogalmazni amit le szeretne írni, ez még nem azt jelenti hogy b*zi.
A kérdésre válaszolva: tényleg nagyon nehéz ügy. Viszont 2 év az hosszú idő, természetes hogy ennyi idő után máután is érdeklődsz, de semmi féle képpen nem éri meg ezért kilépni egy ilyen "tökéletes" kapcsolatból (mert ugye így írtad le), főleg ha szeretitek egymást. Lehet az a baj hogy valamit megtaláltál abban a másik lányban ami a te párodból hiányzott. Próbálj meg rájönni hogy mi az, és beszéljétek meg a dolgot.
:)
Húú, nem egyszerű eset...
Nézd, még soha nem voltam ilyen helyzetben, h egyszerre két valakit szeressek...de nem hinném, hogy létezik olyan, h az ember két lányba/fiúba legyen szerelmes. Nem lehet, hogy most csak azért vonz az új lány, mert olyan dolgok vannak benne, ami a kedvesedben nem? Vagy a mostani pároddal jól érzed magad, mert kiegészítitek egymást, viszont iránta már csak szeretet érzel?
Figyelj, ezt nem látom helyetted, de gondold végig a dolgot. Ha rágondolsz előbb a párodra, majd az új lányra, melyik gondolatától leszel boldogabb? Melyikkel való találkozástól dobog jobban a szíved? Melyikükkel tudsz elképzelni közös jövőt? Biztosan érzed, hogy az egyiket jobban szereted...remélem, megtalálod a választ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!