Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem a magyar csajokat? Lehet ahoz köze hogy orosz vagyok? 17F de itt születtem budapesten.
Óóóóó kár, hogy nincs akcentusod, attól még aribb lehetnél :D
Egyébként a vicc az, hogy nővérem egyfolytában arról álmodozik, hogy megismer egy orosz pasit.
Nem hiszem, hogy a származásoddal lenne bajuk. Nem lehet, hogy a Te közeledésedet várják? (Vagy szoktál kezdeményezni?)
Nyugi, a csajokkal van baj. Nemzetközi tapasztalatom van e téren. :) (tényleg)
Ilyen el@szott agyú nőkkel a világon sehol nem találkozol, csak itt.
Bocs csajok, akinek nem inge ne vegye magára, de az általános tapasztalat sajnos ezt mutatja. Nagyonis erősen ezt mutatja.
Szerintem semmit sem számít ez :) az én szerelmem erdélyi :)
15/f
Hát, én meg nem vagyok orosz, de mégis orosz akcentussal beszélek... Tudod mit, Te állsz a csaj előtt és tátogsz, én meg akcentussal mondom a szöveget hátulról!
Persze kisebb pénzösszeg vagy egyéb fejében, de azt majd később...
Szőrmóksegg, mást is csinálhatnál nekem hátulról.. :$
56/F
Józsi, drágám, Neked semmi nem elég? :)
Gyere már át, most épp a jobbra eső szobában vagyok. Szóval ne balra indulj el, mint a legutóbb... Balra a második ajtó azt' megint rángathatlak vissza..
Azt a vibrátort mosd le, nem akarok megint egy barnát fogdosni...
Szenilis öregember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!