Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért minden fiú a külsőre megy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért minden fiú a külsőre megy?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik,de ő észre sem vesz engem.Na jó van mikor beszélgetünk,de az csak pár másodperc,mert minden fiú a külsőre megy!!Szerintem lehet egy lány cicababa megy plázacicák..XDD, de belül meg lehet hogy bunkó meg ilyenek... és lehet egy lány egy "szürke kisegér"XD akit észre sem vesznek,de azt senki nem tuja,hogy belül meg aranyosak.... ://
2011. aug. 28. 11:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Még szép, hogy számít a külső. Te sem jössz össze egy csúnya, aranyos fiúval, vagy igen?

A belső is számít, de hidd el, hogy a külső nagyon fontos. Legalábbis ha sexet akarsz.

A külsődön viszont lehet javítani, csak rajtad múlik.

Küldj képet és felejtsd el, hogy egér vagy.

2011. aug. 28. 11:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen,persze...azt gondoltam,hogy a külső is számít,de némelyeknél NAGYON illetve CSAK a külső!!
2011. aug. 28. 11:20
 3/13 anonim ***** válasza:
A vicces az, hogy akinél meg véletlenül kevésbé számít a külső, azt először is totál hülyének nézik, másodszor meg egyszerűen nem hiszik el neki, és rögtön hátsó szándékot feltételeznek.
2011. aug. 28. 11:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Idézlek: "Van egy fiú aki tetszik", illetve: "Miért minden fiú a külsőre megy?". Akkor most miről is beszélsz, drágám?
2011. aug. 28. 11:43
 5/13 anonim ***** válasza:
a plázacica tehet arról, hogy úgy néz ki mint egy plázacica, úgy ahogy a szürke kisegér is. és a külső nagyban tükrözi a belsőt is. én azt tapasztalom, hogy egy agyonplasztikázott plázacicára nem azt mondják, hogy szép, hanem azt, hogy ribis, a szürke kisegérre meg nem azt, hogy ronda, hanem, azt h túl szolid. a normális pasik a középutat keresik, ezt pedig a legtöbb emberből ki lehet hozni egy kis akarattal.
2011. aug. 28. 11:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálatok lányoknál számít csak a külső, pont ezért gondolod magadból kiindulva, h ő is biztos azért nem vesz észre, mert külsőre nem tetszel neki.
2011. aug. 28. 11:53
 7/13 A kérdező kommentje:
igazából csak annyit,hogy van egy lány az osztályunkban és ő tetszik minden fiúnak és festi a haját műköröm, piercing orrba,köldökbe szal MŰ a csaj!! és a fiúk Őt tartják szépnek a MŰ csajt!!! de mindegy azért köszi a válaszokat! :)
2011. aug. 28. 12:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Az nem minden fiú. Egyébként lehet tényleg szép a csaj, de attól még te is lehetsz az.

Sok pasira azt mondják nők, hogy szép. Szerintem meg nem. De én pasi vagyok, biztos azért. Mindenkinek más az ízlése.

Manapság meg nézd meg, hogy milyen nagyon sok tini. Csak dugni akar és ha van kereslt lesz kínálat is. És vice versa.

2011. aug. 28. 12:12
 9/13 anonim ***** válasza:

És akkor mi van, hogy festi a haját?

Úgy vagy kiakadva, mint ha 8 plasztikai műtétje lett volna már.

Amúgy meg pont lesz4rják a haját szerintem, valószínűleg szép arca, teste van és ami fontosabb, egy olyan kisugárzása, ami a sarokban ülő "szürke egérkének" nincs.

2011. aug. 28. 12:16
 10/13 A kérdező kommentje:
igen,a teste szép így (lány vagyok) de akk is szép de az arcát elcsúfítja a "8kg" vakolat,és verekedik is,de nekik ez jó akkor nem tudok mit csinálni... ezvan!
2011. aug. 28. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!